FC Barcelonan tuorein hankinta varmistui – brasilialainen huippulupaus haaviin

Jalkapallon La Ligan jättiläisseura FC Barcelona on tehnyt uuden hankinnan. Haaviin tarttui brasilialainen keskikenttäpelaaja Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo

Barcelona maksoi Arthurista (käyttönimi) 30 miljoonaa euroa brasilialaisseuralle Gremio de Porto Alegrelle. Siirtohinta voi nousta lähes 40 miljoonaan euroon erinäköisten jälkioptioiden kautta. Kauppa toteutuu kesällä.

21-vuotias Arthur on yksi Brasilian kovimmista huippulupauksia. Hän on edustanut Brasiliaa maajoukkuetasolla muun muassa alle 17- ja alle 20-vuotiaissa. Arthur on kutsuttu jo muutaman kerran Brasilian A-maajoukkueen mukaan. Debyyttiä hän ei ole kuitenkaan vielä tehnyt.

– Arthur on tullut tunnetuksi syöttötaidostaan. Toinen iso tekijä hänellä on ollut taito ohittaa vastustajia, mikä on tehnyt hänestä vaarallisen pelaajan vastustajan puolustusalueella. Brasilialainen suojaa vahvasti palloa ja hänellä on vahva kyky tehdä rikkovia syöttöjä syvällä hyökkäyspäässä, Barcelonan sivuilla kuvaillaan Arthuria.

Vuoden sisällä Barcelona on tehnyt useita isoja hankintoja. Katalonialaisjätti menetti riveistään brasilialaisen supertähden Neymarin, mutta seuran riveihin ovat saapuneet muun muassa toinen brassitähti Philippe Coutinho ja ranskalaislupaus Ousmane Dembele.

Lue myös:

    Uusimmat