Fanit raivostuivat F1-tallin armottomasta päätöksestä – murskakritiikki täytti somen: "Kuvottavaa"

Williamsin päätös lyödä oman autonsa tuhonnut Alex Albon ajamaan Logan Sargeantin autoa Australiassa on saanut F1-fanit raivon partaalle.

Albon kolaroi oman menopelinsä Australian GP:n ensimmäisissä harjoituksissa, kun hän ajoi vauhdikkaasti seinään. Auton moottori, vaihdelaatikko ja runko vaurioituivat kolarin seurauksena pahasti.

Tallipomo James Vowles kertoi medialle, ettei tallilla ole mukana vararunkoa. Albonin auton vauriot osoittautuivat myöhemmin korjauskelvottomiksi, joten Williamsin käyttöön jäi vain yksi ehjä F1-auto.

Williams teki perjantaina tylyn päätöksen ja päätti istuttaa Albonin loppuviikonlopuksi tallin toisen kuljettajan Logan Sargeantin autoon, mikä sai monet F1-fanit raivostumaan.

Sargeantin puolelle asettuneet fanit kritisoivat tallin päätöstä sosiaalisessa mediassa voimakkaasti.

– Menetin juuri aimo annoksen kunnioitusta teitä kohtaan. Logan ei murskannut autoa, vaan Alex. Tämä on todella epäreilua, eräs F1-fani kirjoittaa.

– Noloa. En järkyttyisi, jos tämä päätös estäisi joidenkin kuljettajien saapumisen talliin lähitulevaisuudessa. Varsinkin, kun muut tallit lyövät nuoria lahjakkuuksia autoonsa, yksi fani pohtii.

– Kuvottavaa käytöstä. En näe, kuinka pieni kisavauhdin nousu on tallin moraalin menetyksen arvoista, kommenttikentässä kirjoitetaan.

– Tämä on pirun epäkunnioittavaa Logania kohtaan.

– Hävetkää. Tämä on noloa ja epäreilua. Kolhitte hienosti jonkun itseluottamusta vielä enemmän, kun hän kamppaili sen kanssa jo muutenkin.

Lue myös:

    Uusimmat