Facebook teki filtteritemput pastori Virkkuselle Sysmän kirkon livelähetyksessä: Lopputulos sai pastorin itsensäkin repeilemään

1:11
Katso video kaikkien aikojen hauskimmasta jumalanpalveluksesta ja Petri Virkkusen hulvaton reaktio tapahtuneeseen!

Koronavirus on patistanut ihmiset hyödyntämään tekniikan suomia mahdollisuuksia niin opiskelussa, keskinäisessä viestinnässä kuin työnteossakin.

Myös kirkot ovat alkaneet hyödyntää livestriimauksia jumalanpalvelusten välittämiseen seurakuntalaisilleen.

Tosiasia on kuitenkin, että tekniikka osaa aina tehdä temppujaan. Ja toinen tosiasia on tunnetusti, että tekevälle sattuu.

Ja juuri näin kävi Tainionvirran seurakunnan pastorille Petri Virkkuselle, joka järjesti tänään suoran Facebook-lähetyksen palmusunnuntain jumalanpalveluksesta Sysmän kirkossa.

Facebook-videossa aktivoitui vahingossa filtteri, joka lisäsi pastorin kasvoihin viikset, pukinparran ja komeat kulmakarvat. Täysin tahatonta komiikkaa siis, josta pastori Virkkunen oli lähetyksen aikaan autuaan tietämätön.

Virkkunen kertoo MTV Uutisille, että hänellä ei ole viime vuosilta liiemmin kokemusta teknisistä vempaimista. Hän kertoo rukoilleensa kädet ristissä kyynärpäitään myöten tukea Jumalalta, että livelähetys sujuisi hyvin.

Yllätys oli melkoinen kun Virkkunen huomasi lopputuloksen.

– Olin rukoillut, että kaikki sujuisi hyvin, kun en ole tekniikan ihmelapsi enää. Kyllä voi kerta kaikkiaan oli sellainen tilanne, että en oikein Jumalan huumorintajua tässä heti ymmärtänyt, Virkkunen naurahtaa.

Virkkunen on kuitenkin suhtautunut tekniikan tekemiin temppuihin erittäin huumorintajuisesti ja esimerkillisen positiivisesti.

– Siinä kun nakkisormillani laitoin Facebookia päälle, niin joku siinä sitten tuli siihen. Saa nyt sitten nähdä, tuleeko tästä jokin sellainen meemi, Virkkunen naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja