F1-tallipomo jyrähti tiukasti kuljettajilleen – tämä touhu ei enää vetele

Perez ja Ocon kolaroivat 0:44

Force Indian kuljettajat Esteban Ocon ja Sergio Perez saavat kovan kurinpalautuksen. 

Tallin operatiivinen johtaja Otmar Szafnauer teki selväksi, että tämä peli ei vetele. Kaksikko kolaroi Bakussa ja tänään Spassa he osuivat toisiinsa kahdesti. Jo Bakun jälkeen käytiin kurinpalautuskeskustelu, nyt talli vetää tiukan linjan.

– Näin vain sen, mitä tv:stä nähtiin, mutta näytti, että Sergio puristi Estebanin seinään ja oli lopulta sen osuman häviäjä, Szafnauer sanoi Sky Sportsille.

– Tulevaisuudessa tällaista mahdollisuutta ei heille enää tule. Olemme antaneet heidän ajaa kisaa tähän saakka. Jos he eivät osaa tehdä sitä niin, että se on hyväksi tallille, sitten he eivät enää aja kilpaa. Heidän ei pidä osua toisiinsa. Olemme sanoneet heille, että jos tämä tapahtuu uudestaan, jotain Bakun tapaista, sitten me johdamme kilpailua varikkomuurilta, hän tykitti.

– Jos he kolaroivat, me otamme homman käsiimme.

Szafnauer sanoi, että jos talli pysyy valmistajien MM-pisteissä neljäntenä, tappio ei ole suuri, mutta tänään talli menetti pisteitä. Perez keskeytti lopulta ja Ocon oli yhdeksäs. Osumahetkellä he taistelivat seitsemännestä sijasta.


Lue myös:

    Uusimmat