F1-legenda tyytyväinen Silverstonen paluuseen

F1-sarjan suuruuksiin lukeutuva Stirling Moss otti suurella tyytyväisyydellä vastaan tiedon Silverstonen pitkästa jatkosopimuksesta kisakalenterissa.

Formulalegendan mukaan Iso-Britannista ei löydy kisalle parempaa areenaa.

Silverstonen lipunmyynti lähti rivakasti käyntiin heti uutisen varmistuttua maanantaina. Järjestäjät kertoivat myyneensä vuorokauden sisällä jo 6500 lippua heinäkuussa ajettavaan kilpailuun.

Moss ei olisi halunnut olla mukana vääntämässä kättä sopimuksesta F1-sarjan kaupallisia oikeuksia hallinnoivan Bernie Ecclestonen kanssa.

- F1 tarvitsee Britannian osakilpailua, mutta Ecclestonen kanssa ei ole helppo käydä kauppaa. Pidän Berniestä ja hänen huumoristaan, mutta olen iloinen voidessani todeta, että minun ei koskaan tarvitse neuvotella hänen kanssaan. Se olisi kokonaan toinen juttu, kertoi Moss Eurosportille.

Ensi kauden Britannian GP oli tarkoitus ajaa Donington Parkin radalla, mutta projekti kaatui lopulta rahoitusvaikeuksiin. Moss ei ole tästä pahoillaan.

- Silverstone on Englannissa ainoa mahdollinen paikka kisan järjestämiseen. Muilla ei ole siihen resursseja. Minä en ollut tilanteesta lainkaan huolissani, mutta kaikki muut olivat, vakuutti Moss.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat