F1-kuski raivoissaan tallikaverilleen – "Vaaransi henkemme täysin turhaan!"

0:44

Force India -kuljettaja Esteban Ocon oli todella raivoissaan tallikaverilleen Sergio Perezille Belgian GP:n jälkeen.

Ocon ja Perez osuivat ensimmäisen mutkan jälkeen kahdesti kisan aikana, ensin heti startissa ja toisen kerran 30. kierroksella. Etenkin toinen osuma sai Oconin raivon valtaan.

– Hän vain näki minut ja yritti työntää seinään, kaikki sen näkivät. Se on selvää, hän riskeerasi meidän henkemme täysin turhaan. Se oli vaarallinen liike, en tajua miksi hän teki niin. Hänen pitäisi olla ammattilainen, mutta hän näytti tänään ettei ole, Ocon tykitti Perezistä.

Kaksikon välillä on räiskynyt aiemminkin tällä kaudella. Ocon odottaa reilua kisaa tallikaverinsa kanssa, mutta ei saanut tänään sitä.

– Näyttää siltä, ettei hän tykkää, kun nuorukainen tulee ja laittaa hänet ahtaalle. En tiedä mitä hän ajattelee, eikä minua kiinnosta. Minusta se on tyhmää, minä katson häntä kuin ketä tahansa muutakin kuskia, Ocon totesi.

3:15

Perez otti ensimmäisestä osumasta täysin syyn kontolleen. Hän sanoi, että kaikki lähti siitä, kun hän valitsi väärät moottoriasetukset starttiin ja muut olivat avausmutkan jälkeen nopeampia.

– Katsoin peilejä ja kaikki olivat aika kaukana. Sitten menin oikealle ja Esteban oli siinä, se oli sataprosenttisesti minun vikani, Perez myönsi.

Toinen osuma, joka tuhosi lopulta Perezin kisan ja toi turva-auton radalle, oli hankalampi pala.

– Tiesin, että hän oli siellä ja tiesin myös, ettei tilaa ole. Suojelin omaa linjaani. Esteban yritti tehdä liikettä Eau Rougen jälkeen, sillä oli paljon tilaa, Perez katsoi.

– Ensimmäisessä hän koki, että minä tein sen tahallaan, siksi hän otti toisessa kontakstin. Ensimmäinen oli täysin minun syyni, pyydän sitä anteeksi. Toisessa hänellä ei ollut tarvetta osua minuun, Perez tilitti.

Perez myönsi, ettei kolarointi ole tallille hyväksi.

– Pitää muistaa, että hän laittoi minut seinään (Bakussa). En tehnyt mitään siksi, mutta jännite on kasvanut, Perez totesi.

Perez keskeytti, Ocon selviytyi yhdeksänneksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja