Ex-missin pitkä suhde kiekkoilijaan ohi: Edessä sinkkukesä!

Vuoden 2013 Miss Suomen perintöprinsessa Maija Kerisalmi erosi pitkästä suhteesta jokin aika sitten. Nyt hän aikoo pyhittää kesän itselleen.

Lotta Hintsan perintöprinsessaksi vuonna 2013 kruunattu Maija Kerisalmi on eronnut pitkäaikaisesta seurustelukumppanistaan, Minnesota Wildiin kiinnitetystä Michael Keräsestä hiljattain.

Missikaunotar muutti takaisin Jenkeistä Suomeen loppukeväästä.

– Ero ei ole kauhean tuore juttu. Erosimme jo Jenkeissä asuessamme, mutta päätin jäädä sinne vielä asumaan joksikin aikaa. Ei tässä ole sen suurempaa draamaa taustalla, Maija kertoo MTV.fille.


– Tykkäsin asua Jenkeissä, mutta oli kiva tulla takaisin Suomeen. Ei minulla ole ikävä takaisin sinne, hän juttelee.

Neljän vuoden suhteen päättymisestä huolimatta Maija katsoo tulevaan hyvillä mielin.

– Ovathan erot aina vaikeita juttuja, mutta en ole mitenkään masentunut tästä. Ihan hyvää minulle kuuluu, Kerisalmi hymyilee.

Edessä sinkkukesä

Tampereelle palannut vaaleaverikkö suunnittelee parhaillaan tulevia työkuvioitaan. Edessä saattaa nimittäin olla muutto pääkaupunkiseudulle ensi vuonna.

– Olen saanut mielenkiintoisen työtarjouksen, mutta mietin sitä vielä. Helsinkiin muutto tuntuu vähän nihkeältä ajatukselta, hän pohtii.


Uutta parisuhdetta sen sijaan ei ole kiikarissa, vaan se saa tulla elämään omia aikojaan.

– Olen parisuhdeihminen ja viihdyn hyvin seurustelusuhteessa. Nyt olen nauttinut yksin olemisesta, enkä ole hakemassa uutta kumppania, Maija kertoo.

Treffipyyntöjen määrä ei ole ehtinyt vielä kasvaa dramaattisesti erouutisen tultua julki. Sinkkumiesten lieneekin viisainta odotella jonkin aikaa ennen lähestymistä.

– En tietysti voi kieltääkään, mutta tällä hetkellä olen vähän nihkeä treffiehdotuksille, missikaunotar tuumii.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

    Uusimmat