Eva Longoria kohtasi miehensä salarakkaan silmästä silmään

Näyttelijätär Eva Longoria tapasi aviomiehensä Tony Parkerin rakastajattaren, väittää LimeLife.com. Lähteiden mukaan Longoria teki sen kuullakseen totuuden.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria ja koripalloilija Tony Parker hakevat avioeroa Parkerin uskottomuuden takia. Longoria teki sen, mitä jokainen nainen varmasti hänen tilanteessaan tekisi: tapasi miehensä salarakkaan varmistuakseen totuudesta.

Huhujen mukaan Longoria ei hakenut avioeroa Parkerista ennen kuin tapasi väitetyn salarakkaan Erin Barryn kasvotusten. Longoria ja Barry olivat ystäviä ennen kuin selvisi, että nainen oli lähetellyt seksikkäitä tekstiviestejä Parkerin kanssa.

Lähteiden mukaan Longoria tapasi Barryn ja vaati tietää, millainen suhde tällä oli Parkeriin.

– Hänen oli pakko saada tietää pettikö Tony häntä ja vielä ystävän kanssa! Eva halusi katsoa Eriniä silmiin ja kysyä, makasiko tämä Tonyn kanssa, lähde sanoo.

Lehdillä ei ole kuitenkaan varmaa tietoa siitä, miten Erin Barry vastasi Longorialle. Lähteet kuitenkin väittävät, että Barryn vastaus sai Longorian näkemään punaista ja silloin hän päätti, että avioliitto Parkerin kanssa on ohi.

MTV3/Helmi

Lähde: LimeLife.com

Kuva: Getty Images, Fergus McDonald

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja