Mainos

Esitutkintapöytäkirja paljastaa: Tästä pussukasta Sillanpää kärähti lentokentällä – poliisi takavarikoi myös pienen kokoelman lasipiippuja

0:42

Poliisin esitutkintapöytäkirja paljastaa, että Jari Sillanpäältä takavarikoitiin merkittävä määrä kristallin höyrystämiseen soveltuvia ”crack-piippuja”.

Huumausaineiden käyttöön soveltuvia lasipiippuja takavarikoitiin maaliskuussa 2018 yhteensä kahdeksan kappaletta Sillanpään vapaa-ajan asunnon saunarakennuksen yläkerroksen parvelta. Samasta paikasta löytyi myös kuusi sytytintä. Tutkinnoissa käytettiin muun muassa huumekoiria.

Sillanpään asunnosta taas löydettiin muun muassa huumausaineiden käyttöön soveltuva kiristysremmi, ruisku ja kaasupoltin. Myös lisää lasipiippuja löydettiin.

Asunnossa oli erilaisilla pinnoilla jäämiä metamfetamiinista ja metamfetamiinille positiivista testitulosta näyttävä vaaka.

Huumeet meikkipussissa

Esitutkintapöytäkirjasta selviää, että Helsinki-Vantaan lentokentällä Sillanpään ja hänen miesystävänsä yhteisistä matkatavaroista löydetty pieni metamfetamiinierä oli säilötty meikkipussiin.

Sillanpää ja hänen miesystävänsä kiistivät tietävänsä mitään pussista löydetystä huumausaineesta, ja he sanoivat, että eivät ainakaan tietoisesti olleet tuoneet sitä maahan.

Sen sijaan he kertoivat kyllä käyttäneensä Thaimaassa useita grammoja ainetta, jota oli toimitettu löydetyn kaltaisessa pussissa.

– Rehellisyyden nimissä en tunnista sitä omaksi, mutta on mahdollista, että kyseessä on tätä Thaimaassa hankkimaamme metamfetamiinia. Tarkoitus ei ollut kuitenkaan salakuljettaa metamfetamiinia Suomeen, Sillanpää kertoi kuulusteluissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.