Esapekka Lappi naljailee Jari-Matti Latvalalle: "Joutuu sanomaan, että nyt ajat hiljempaa"

Toyotalla näyttöpaikan Suomen MM-rallissa saanut Esapekka Lappi on vastannut huutoon jopa niin hyvin, että tallipäällikkö Jari-Matti Latvala joutuu pian pyytämään suomalaista löysäämään vauhtiaan.

Lappi tykitti läpi lauantain vertailukelpoisia aikoja muiden kärkikuskien kanssa ja pääsee Keski-Suomen sorateillä päätöspäivään nelossijalla.

Eroa kärjessä ajavaan Toyota-kuskiin Elfyn Evansiin on kertynyt 48,3 sekuntia. Kalle Rovanperän ja Takamoto Katsutan keskeytettyä kisaa jatkaa japanilaisvalmistajan kuskeista vain Sebastien Ogier, joka on jäänyt Lapista jo yli puoli minuuttia.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala asetti ennen Suomen MM-rallia Lapille tavoitteeksi päästä kisassa viiden parhaan joukkoon. Nyt nelossija olisi tulossa helpolla varmistelulla.

– Onhan kaikki mennyt ehkä paremmin, mitä odotimme. Siinä mielessä olemme nyt siinä tavoitteessa, Lappi totesi MTV Urheilulle lauantain ajopäivän päätteeksi.

Latvala joutuu kuitenkin hankalaan asemaan, sillä yksityistallin Toyotalla ajavan Lapin suorituksesta ei ole tulossa MM-pisteitä. Ogier niitä kuitenkin voisi tiimille kerätä.

– Toki harmi, että ”Sebi” on takana. Tai ”harmi”, Lappi naurahti.

– Tavoitehan oli se, että joku Toyota on takana, niin (Latvala) joutuu sanomaan, että ”nyt ajat hiljempaa”.

Esapekka Lappi:"Jari-Matti joutuu sanomaan, että nyt ajat hiljempaa" 1:17
Esapekka Lappi naljaili Jari-Matti Latvalalle Suomen MM-rallin tilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat