Eroottinen loma swingeriparatiisissa – ratkaisu laimeaan suhteeseen?

Swingerilomat sopivat pariskunnille, jotka kaipaavat suhteeseensa hieman lisämaustetta. Miten olisi seksiloma ranskalaisessa linnassa, romanttisessa Pariisissa, risteilyaluksella Välimerellä, tai huippuluokan luksusmatkakohteessa Espanjassa? Kaikki onnistuu, vaatimus vain on, että haluat tapailla muitakin pariskuntia.

Kaipaatko elämääsi lisää sutinaa? Swinging -lomat tarjoavat sutinaa seikkailunhaluiseen suhteeseen. Swinging- elämäntyyliä on noudatettu jo vuosikymmenten ajan. Sen ajatus on, että pariskunnat jakavat seksuaalisia kokemuksia toisten pariskuntien kanssa, ja vaihtelevat kumppanejaan. Motiivina voi olla silkka uteliaisuus, tai halu virkistää seksielämää. Toiset tyydyttävät syvimpiä seksuaalisia halujaan, toiset tukevat kumppaninsa bi-seksuaalisuutta. Oli syy mikä tahansa, swingerilomissa riittää valinnanvaraa avarakatseisille ja seksinnälkäisille pariskunnille.

Chateau d ‘ Erotique

Yksityinen linna, uima-allas, 9-reikäinen golfkenttä, suomalainen sauna ja swingereistä koostuva asiakaskunta. Eroottinen linna Etelä-Ranskassa tarjoaa mahdollisuuden eroottiseen lomaan all inclusive -tyyliin, kaikilla mausteilla. Voit harrastaa seksiä yksityisesti makuuhuoneessasi, tai julkisesti muiden kanssa uima-altaalla ja olohuoneessa.

Sharing and Swinging in Amsterdam and Paris

Jakamista ja swingaamista Amsterdamissa ja Pariisissa. Lomaan aikana koet kaksi maata, neljä swingereiden yökerhoa ja Moulin Rougen, kaiken seksinhimoisten pariskuntien seurassa. Seuraava swingereiden loma järjestetään toukokuussa 2012.

Swingers Cruise in the Mediterranean, swingereiden risteily Välimerellä

Alastomien swingereiden risteilylle otetaan pariskuntia, jotka nauttivat nudismista ja swingaamisesta. Alus kulkee Adrianmeren rannikolla. Matka on suunniteltu niin, että nudistien unelmat tulevat toteen. Alastomat swingerit pääsevät nimittäin tutustumaan maailman parhaimpiin ja suurimpiin nudistirantoihin. Seuraava risteily alkaa syyskuussa 2011.

La Macarena, luksusmatkakohde Espanjassa

Espanjan auringon, meren, ruokakulttuurin ja upean luonnon lisäksi kohde tarjoaa erotiikkaa. La Macarenassa kohtaavat rentoutuneet ja avarakatseiset pariskunnat, jotka haluavat nauttia toisistaan.

MTV3 Helmi

Kuva: Colourbox

Lähde: Spicy Travel

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja