Eroon ysärisisustuksesta!

Henkilökohtainen tyyli kaipaa joskus päivittämistä, varsinkin, jos vaatekaappi on täynnä viime vuosikymmenen releitä. Samanlaista päivitystä kaipaa myös asunto. Nyt äkkiä eroon 1990-luvun sisustuksesta!

Katseletko kaiholla uusia sisustustrendejä tietäen, että kotonasi odottavat viime vuosikymmenten kauhut? Styleathome.com neuvoo, miten päivität ysärille unohtuneen sisustuksesi nykyaikaiseksi.

Ysärikauhu: Valkoiset, tylsät lautaset

Käytä vanhoja lautasia sekaisin värikkäiden, kuvioitujen lautasten kanssa. Valkeat ysärilautaset kelpaavat myös uusien, värikkäiden nuudelikippojen alustoiksi.

Ysärikauhu: Valkoinen keittiökaapisto

Unohda valkoisella hissuttelu, sillä nyt saa olla väriä ja kuosia. Kokeile tummaa puuta tai graafisia kuviointeja.

Ysärikauhu: Tummanpunaiset seinät ja tummanpuhuva kalustus

Tummien seinien ja puun ylellisyydestä on lupa pitää, mutta freesi 2010-luvun lila tai sininen päivittäisivät huoneesi tähän hetkeen.

Ysärikauhu: Valkoiset vitriinit

Vaaleiden lasikaappien yksinkertaiset linjat houkuttelivat uutuudellaan viime vuosituhannella, mutta näyttävät nyt aikansa eläneiltä. Onneksi kaikkialla pesiviä kaapistoja ei tarvitse kokonaan hylätä. Vaihda vain ovet tai maalauta ne ajan tasalle.

Ysärikauhu: Seinäsapluunat ja maalit

Lopeta sienen ja muottien kanssa seinän tuunaaminen ja maalaa kuviot umpeen.

Ysärikauhu: 70-luvun huonekalujen häpeäminen

Aika kaivaa kuopatun vuosikymmenen häpeäpilkut kaapeista hyvillä mielin. Kullansävyinen nahka ja pinkki marmori ovat palanneet. Muodin maailmassa sanotaan, että vanhaan trendiin ei pitäisi palata. Sisustuksessa sama ei päde.

Ysärikauhu: Iso amme

Valtava poreamme kylpyhuoneessa antaa harvoin käytettynä tilaa mahtavalle, ja hyödylliselle, suihkukopille. Kylpyjen ystävälle riittää pienempikin allas.

Ysärikauhu: Halvat julisteet kehyksissä

Siirrä syrjään kultasi Pearl Jam -kuva ja sisusta seinäsi omintakeisilla katseenkerääjillä. Jokapäiväiset esineet löytävät uuden tarkoituksen koristeina. Esimerkiksi tarjottimet ja vadit tekevät seinille ihmeitä.

Ysärikauhu: Silitetyt lakanat

Pehmeillä pussilakanoilla ja ilmavalla päiväpeitteellä pääsee eroon kovannäköisistä, sairaalapetiä muistuttavista vuodevaatteista.

MTV3/styleathome.com

Kuvat: Colourbox, Futureimagebank

Lue myös:

    Uusimmat