Mainos

Eron merkit – lue milloin on aika lopettaa suhde

Kaikissa parisuhteissa on hyvä ja huonoja päiviä. Välillä tuntuu, että kaikesta syntyy riita, ja erimielisyydet korostuvat. Jatkuva riitely saattaa johtaa väistämättä eroon. Katso varmat merkit siitä, milloin on syytä erota.

Jos parisuhteesi ei enää tunnu oikealta, ja vaikuttaa ennemminkin taakalta kuin voimia antavalta ihmissuhteelta, mieti tarkkaan ratkaisua. Näiden vinkkien avulla tiedät, milloin saattaa olla oikea aika erota.

Kadotettu kontakti

Muistatko, kun suhteen alussa ette malttaneet lopettaa yhteydenpitoa. Tuntui, että toiselle halusi soittaa tai tekstata koko ajan. On ymmärrettävää, että pitkässä suhteessa jatkuva kommunikointi ei enää tunnu välttämättömältä ja molemmat haluavat myös omaa aikaa. Mieti kuitenkin, miten yhteydenpitonne on muuttunut suhteenne aikana.

Ei yhteisiä suunnitelmia

Luonnollinen osa toimivaa parisuhdetta on, että molemmat sisällyttävät kumppaninsa tulevaisuudensuunnitelmiinsa. Toki kaikkea ei pidä sopia etukäteen yhdessä, mutta on syytä huolestua, jos kumpikaan ei mainitse parisuhteen tulevaisuutta.

Rehellisyys ei enää ole itsestäänselvyys

Kaikkien menestyksekkäiden parisuhteiden pohjana on luottamus. Tämä tarkoittaa omien tekemisten jakamista vailla valheita tai salaisuuksia. Jos tällainen avoimuus ja luottamus vähitellen tai yhtäkkiä katoaa, on suhde epävarmalla alustalla.

Seksi on vähentynyt huomattavasti

Suhteen alussa ette pystyneet pitämään käsiänne irti toisistanne – nyt ajatuskin seksistä tuntuu oudolta. On luonnollista, että jokaisessa suhteessa seksin määrä vaihtelee jaksoittain ja ehkäpä vähenee alkuajoista, mutta yleensä huomattavasti vähentynyt läheisyyden määrä on merkki siitä, että suhde ei enää ole toimiva.

MTV/Helmi

Lähde: AskMen.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.