Mainos

Eroakirkosta.fi paljastaa hurjat luvut

Yleisradion homoilta-ohjelman nostattama kohu ei osoita laantumisen merkkejä. Vakaumusten tasa-arvo ry:n ylläpitämä eroa kirkosta -palvelu kertoo hurjia lukuja kirkosta eronneiden määrästä

Katso oman paikkakuntasi kirkosta eronneiden määrä keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana (pdf)

Eilen kirkosta erosi ennätysmäärä ihmisiä: 5 738, mikä on yli tuhat enemmän kuin aiempi päiväkohtainen ennätys.

Eniten eronneita on luonnollisesti tiheään asutussa Ruuhka-Suomessa. Keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana Uudellamaalla erosi kirkosta 7 202 ihmistä. Pirkanmaalla eronneita oli 1 733 ja Varsinais-Suomessa 1 590. Mitalisijojen tuntumaan nousi myös Pohjois-Pohjanmaan maakunta, jossa eronneita oli vajaan viikon aikana 1 243.

Kuntavertailussa on kärjessä Helsinki, jossa kirkosta erosi keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana 3 732 ihmistä. Vertailun vuoksi todettakoon, että koko syyskuun aikana eronneita oli 566. Tampereella luvut ovat 1 042 ja 179.

Eroa kirkosta -palvelun mukaan keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana kirkosta eronneista 45 prosenttia on naisia. Alle 30-vuotiaiden osuus eronneista on 43 prosenttia.

Ylen TV2:n viime tiistaina esittämän homokeskustelun jälkeen kirkosta oli eronnut tänään puoleen päivään mennessä jo yli 20 000 ihmistä.

(MTV3)

Katso Keimo Lehtiniemen juttu:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.