Erikoinen tilanne kuumensi tunteet HIFK:n ottelussa – Joonas Rask ja Matthew Abt nyrkkitappelussa, vain toiselle ulosajo!

Erikoinen tilanne johti nyrkkitappeluun Raumalla: Joonas Rask ja Matthew Abt kahinassa mukana 1:02

Jääkiekon SM-liigassa Lukon ja HIFK:n ottelussa nähtiin hyvin erikoinen tilanne, joka johti voimakkaaseen tunteiden purkaukseen. Lukon maalivahti Daniel Lebedeff huitaisi ohi kiekosta, minkä jälkeen HIFK:n hyökkääjä Joonas Rask sai pienen osuman pelivälineeseen. Lebedeff onnistui kuitenkin venymään kuin ihmeen kaupalla kiekon eteen. Tämän jälkeen Rask aloitti tiukan taiston Lukon puolustajan Matthew Abtin kanssa.

Kaksikon välille kehkeytyi nyrkkitappelu, missä molemmat osapuolet toimittivat tiukkoja suoria toisiaan päin.

Ottelun tuomaristo jakoi tilanteesta Raskille viiden minuutin rangaistuksen. Abt sen sijaan sai ulosajon (5+20-minuuttia).

Video erikoisesta tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Lukko johtaa taistoa avauserän jälkeen 3–1.