Erika Nyström lentopallon SM-liigaan

Beach volleyn suomalaistähti Erika Nyström palaa lomallaan Suomeen ja liittyy Oriveden Ponnistuksen liigajoukkueeseen.

Nyströmin rooli OrPossa on pääasiallisesti harjoitteleminen liigajoukkueen kanssa. Sopimus kestää jouluun asti, minkä jälkeen hän lähtee takaisin beach volleyn pariin. OrPon valmentaja Jukka Koskinen ottaa beach-taiturin mielellään joukkueeseen.

- Erika oli meille päin yhteyksissä ja kertoi halustaan pelata sisälentopalloa lomansa aikana. Tietysti me olimme kiinnostuneita ja kun saimme yksityiskohdat joustavasti kuntoon, niin mikäs siinä. Tarjottu apu on varsinkin nyt mieluinen, kun meillä on vielä puutetta pelaajista. Nette Tuominen on sivussa nilkkavamman vuoksi ja Henna Ahon polvi ei ole vielä pelikunnossa, vaikka hän jo joukkueen kanssa harjoitteleekin.

- Lähinnä Erikan rooli tulee painottumaan harjoituksissa joukkueen sparraamiseen, mutta on selvää, että pelejä on tarkoitus voittaa, joten tarvittaessa häntä nähdään myös tositoimissa, Koskinen kertoo.

Erika Nyström on OrPon rivistössä jo ensi torstaina 20.11. vieraskentällä Someroa vastaan.

Erika Nyström on suomalainen beach volleyn ammattilainen, joka pelaa identtisen kaksoissisarensa Emilia Nyströmin parina. 178-senttinen Erika on sisaruksista hiukan vanhempi.

Nyströmit ovat sijoittuneet beach volleyn maailmankiertueen osakilpailuissa parhaimmillaan seitsemänneksi. Nyströmit ovat voittaneet naisten beach volleyn Suomen mestaruuden vuosina 2002, 2004, 2005, 2006 ja 2008. SM-hopeaa he saavuttivat vuosina 2000 ja 2001.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat