Epäillyn taskusta löytyi jotain perin erikoista Yhdysvalloissa – poliisillekin ensimmäinen kerta

Detroitilaispoliisit löysivät varkaudesta epäillyn miehen takin taskusta jotain perin yllättävää.

Kun poliisit tarkastivat varkaudesta epäiltyä miestä Detroitissa, he löysivät tämän takin vetoketjulla suljetusta taskusta pienen, harmaan koiranpennun.

– En usko, että kukaan tässä yksikössä on nähnyt mitään sellaista, Rosevillen poliisipäällikkö Mitch Berlin ihmetteli Detroit Free Pressille

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pitbullin pennun arveltiin olevan noin viisiviikkoinen. Selvisi, että sen nimi on Frappy.

Pennun omistajaa, Brian Askinia, 24, syytetään liikemiehen laukun varastamisesta Comerica-pankissa. Askin pakeni paikalta.

Kun poliisi yhytti miehen tunteja myöhemmin, tämän taskusta löytyi pieni koira.

Poliisit pitivät pennusta hyvää huolta ja pentu pysyi lämpimänä. Koira päätyi toviksi eläinsuojaan, mutta myöhemmin pentu palautettiin Askinille, joka pääsi takuita vastaan vapaalle jalalle. Eläinsuojasta tarjouduttiin auttamaan koiran rokotusten ja mikrosirutuksen kanssa.

Miehen asianajajan kertoo uskovansa, että pentu oli ostettu muutamaa aiemmin, eikä asianajaja usko, että Frappy oli omistajansa mukana varkauden aikana.

Katso myös: Koirakuski tallentui peltipoliisin kameraan

Koirakuski jäi kiinni nopeuskameraan Slovakiassa 0:39
Erikoisesta liikennetilanteesta jäi ikuinen muisto, kun ylinopeuskamera räpsähti Slovakiassa. Virkavalta sai haltuunsa kuvan ylinopeutta ajaneesta autosta, jonka kuski vaikutti olevan koira.

 

Lue myös:

    Uusimmat