Mainos

Entiselle Playboy-mallille vankeutta – osallistui mafiapomon murhayritykseen

Bosnialainen entinen Playboy-malli Slobodanka Tosic, 29, on tuomittu kahden ja puolen vuoden vankeuteen osallisuudestaan mafiapomon murhan yritykseen, uutisoi The Sun

Tunnettu rikollinen Djordje Zdrale joutui viime vuonna kilpailijoidensa väijytyksen kohteeksi, mutta kuin ihmeen kaupalla hän selvisi siitä. Zdralen väitetään olleen rakastunut ex-malliin, joten naista käytettiin "syöttinä", jotta Zdrale saatiin houkuteltua ansaan. Oikeudessa Zdrale todisti ex-mallia vastaan.  

Entinen Miss Serbia Tosic on esiintynyt Serbian Playboy-lehden kannessa, lisäksi hän on ollut mukana serbialaisessa reality-ohjelmassa. Tosic pidätettiin viime vuonna Kroatiassa, mistä hänet toimitettiin Bosniaan oikeudenkäyntiin.

Oikeuden mukaan murhan on suunnitellut toinen tunnettu balkanilainen rikollinen, Darko Elez. Murhayrityksen aikaan Elez seurusteli Tosicin kanssa.

New York Postin mukaan Tosicin nimi linkittyy lisäksi viiteen murhaan sekä ryöstöihin, joista on yhteensä saatu rikoshyötynä yli kuusi miljoonaa dollaria.

Tosic oli yksi keskeisimmistä hahmoista Bosnian poliisin "Operaatio nukessa", jonka ansiosta 32 ihmistä saatiin oikeuden eteen.   

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.