Entinen suosikkijuontaja Juha Perälä pöyristyi ruokakaupassa kohtaamastaan näystä – "Totta kai se on kiva ajatella vain omaa napaa"

5:00
Juha Perälä lohkaisi härskin solvauksen Kari Aihiselle Luokkajuhlat-ohjelmassa

Ex-radiojuontaja Juha Perälä pöyristyi, kun joku oli jättänyt kaupassa kaksi pakettia jauhelihaa pilaantumaan talouspaperihyllyyn.

Koronapandemia on saanut suomalaiset hamstraamaan tiettyjä elintarvikkeita kotiinsa. Kriisin symboliksi nousi vessapaperi, joka loppui hamstrauksen alettua useasta kaupasta. Tyhjää on kuitenkin ollut myös muilla hyllyillä.

Suomalaisten käytös ruokakaupoissa nousi jälleen puheenaiheeksi, kun entinen radiojuontaja Juha Perälä julkaisi Instagramissa kuvan kaupanhyllyltä, joka sai juontajan ja monet tämän someseuraajat pöyristymään.

Kuvasta näkyy, kuinka joku on hylännyt kaksi jauhelihapaketti talouspaperihyllyyn.

– Oikein vain väärin? Perälä kysyy seuraajiltaan kuvan yhteydessä ja lataa sitten pöytään oman mielipiteensä tilanteesta.

– Totta kai se on kiva ajatella vain omaa napaa, sillai siitä elämästä selviää, hän aloittaa.

– Tietääkö jengi, että 99% varmuudella noi EI enää päädy myyntiin!! Varsinkin tällaisina aikoina, kun tuotteita ei riitä edes kaikille niin onhan tuo hauska kepponen.

Samaa mieltä oli myös suuri osa Perälän seuraajista, jotka kommentoivat kuvaa.

– Totaalisen väärin. Tuskin kukaan himassaankaan ottaa lihaa pois jääkaapista pöydälle lämpimään, jos sitä ei aio käyttää. Kunnioitusta toisen (tässä tapauksessa kaupan) omaisuudelle! eräs kommentti kuului.

– Niin paljon saanut nyt kuulla ihmisten lomautuksista ja perheiden hädästä, kun ei ole rahaa ruokaan. Niin hän, joka tuota tekee, olis pari hyvin valittua sanaa sanottavana, myös toinen kirjoittaa.

Osa seuraajista kiitteli myös Perälää siitä, että tämä tuo asian esiin.

– Kiitos kun tuot tätä asia esiin, oon kaupan alalla ja ihmiset ei tajuu kuinka paljon hävikkiä noiden helposti pilaantuvien tuotteiden jättäminen kuivahyllyyn ja varsinkin nyt korona aikana tulisi miettiä, eräs kiitteli.

Perälä tunnetuksi Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta, jota hän teki yhdessä Jaajo Linnonmaan, Anni Hautalan ja Juha Vuorisen kanssa. Hän juonsi viimeisen lähetyksensä Aamulypsyssä tammikuussa 2019.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja