Entinen Playboy-malli osti jalkapalloseuran – lupaa myllätä kaiken uusiksi: "Tulen tekemään historiaa"

Entinen Playboy-malli Anamaria Prodan, 47, on ostanut Romanian jalkapalloliigassa pelaavan Hermannstadtin, romanialaismediassa kerrotaan.

Useiden seurojen johtotehtävissä aiemmin toiminut Prodan maksoi romanialaismedian mukaan noin miljoona euroa, jolla hän omistaa nyt 50 prosenttia Hermannstadtista. Seura myytiin vakavien taloudellisten ongelmien myötä; pelaajat eivät olleet Antena Sportin mukaan saaneet palkkaa viimeisiin neljään kuukauteen, ja Hermannstadtilla raportoitiin olevan pelaajapalkkiomaksuja rästissä 700 000 euron edestä.

Myös jalkapalloagenttina tunnettu romanialainen Prodan kertoi Digi Sportille, että prioriteettina on yhteistyökumppanien houkutteleminen Hermannstadtin tueksi.

– Olemme jo puhuneet useille yrityksille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kanssamme, Prodan valotti.

Prodan lupaa mullistaa vuonna 2015 perustetun ja nopeaa nousua neljänneltä sarjaportaalta tehneen seuran uusiksi, niin ettei siltä tai sen pelaajilta puutu jatkossa mitään. Prodan vihjasi samalla, että hänen 21-vuotias tyttärensä Rebecca tulisi toimimaan johtotehtävissä ja olisi romanialaisen jalkapalloilun nuorin johtaja.

Prodan tähtää siihen, että Hermannstadt taistelisi jatkossa Romanian liigassa kuuden parhaan joukossa. Hermannstadt on parhaillaan koronaviruksen keskeyttämällä kaudella 14 joukkueen pääsarjassa kymmenentenä.

– Haluan tehdä historiaa ja tulen tekemäänkin! Tärkeintä nyt on säilyttää joukkue liigassa, ja näette sitten, millaisia esityksiä saamme aikaiseksi ensi kaudella! takavuosien Playboy-malli sanoi GSP.ro:n mukaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja