Mainos

Ensitreffit-Pia hempeilee vuosipäivänä – onni löytyi Tinderistä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tunnetuksi tullut Pia paljastaa löytäneensä nykyisen miehensä Tinderistä. 

Ensitreffit-Pia kertoo blogissaan, että hän löysi nykyisen avomiehensä suositusta seuranhakupalvelusta Tinderistä. Hän kertoo selailleensa ystävänsä kanssa Tinderiä ja törmänneensä kiinnostavan oloiseen mieheen. 

– Profiiliteksti oli kirjoitettu hyvin, olisin voinut itse kirjoittaa samanlaisen. Ystävä kiinnitti huomiota yhteisiin kiinnostuksen kohteisiin, niitä oli monta. Epäröin ääneen, koska otokset olivat sumeita ja epäselviä. Pienen painostuksen alaisena pyyhkäisin oikealle. Syntyi match.

Seuraavana päivänä Pia sai mieheltä treffikutsun. He sopivat tärskyt parin päivän päähän. 

– Terassilla minua vastassa oli leveä hymy, lämmin katse ja vilpitön halaus. Jo ensimmäisen tunnin jälkeen oli selvää, että tapaisimme uudestaan. Aika lensi ja kun paikka suljettiin, jäimme jatkamaan juttua jäätävään kesäyöhön, sillä kumpikaan ei malttanut lähteä vielä kotiin, Pia kirjoittaa. 

Ensimmäisten treffien jälkeen kaksikko alkoi tapailla säännöllisesti ja pian suhde muuttui seurusteluksi. Treffit kannattivat, sillä rakastuneen oloinen pariskunta juhlisti äskettäin vuosipäiväänsä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pia meni naimisiin Jussin kanssa. Pari kuitenkin erosi ohjelman lopussa. 

Pian blogin voit kokonaisuudessaan lukea täältä.

Ensitreffit alttarilla kolmas kausi alkaa syksyllä AVAlla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.