Enkelit auttoivat Meiju Suvasta

Monet julkkikset uskovat enkeleihin, niin myös Meiju Suvas. Hän selvisi uhkaavasta liikenneonnettomuudesta enkeleiden ansiosta.

Norjan prinsessa Märtha Louise perusti ystävänsä kanssa muutama vuosi sitten enkelikoulun Astarte Educationin. Norjalaiset pyörittivät ihmetyksestä silmiään, kun prinsessa väitti pystyvänsä myös puhumaan enkelien ja eläinten kanssa.

Nyt aika on muuttunut, sillä monet julkkikset ovat kertoneet lehtihaastatteluissaan asioivansa enkeleiden kanssa.

Meiju Suvas on jo vuosia ollut heikkona enkeleihin, tosin enemmän esineiden muodossa. Kun MTV3.fi Viihdeuutiset kyseli laulajan kuulumisia, niin mitäpä muutakaan laulaja oli hiukan ennen katsonut Itäkeskuksen ostoparatiisin kaupan hyllyltä kuin enkeliä.

– Valitettavasti koriste-enkelillä oli särö mekon alla, joten en ostanut sitä, Meiju naurahtaa.

Laulaja sanoo, että enkeleitä on olemassa myös ihmismuodossa, niin hyväsydämisiä jotkut ovat luonteeltaan.

– Itse en ole koskaan nähnyt enkeleitä, mutta olen monta kertaa kokenut enkelien suojelevan ja ohjaavan minua.

Kerran kun Meiju Suvas oli ajamassa autoa moottoritiellä, niin hänen perässään ajanut poikajoukko intoutui kiusaamaan häntä omalla autollaan. Meijua pelotti, sillä tilanne muuttui yhä vaarallisemmaksi.

– Sitten jouduin tiellä niin kapeaan väliin, etten olisi millään mahtunut siitä autollani. Olin täysin varma, että nyt tulee paha onnettomuus. Yhtäkkiä näin vastaan tulevan auton kuin kutistuvan silmieni edessä. Uskon, että enkelit auttoivat minua, miten muuten olisin voinut niin pahasta tilanteesta selvitä, laulaja miettii.

Myös Kirsi Ranto uskoo enkeleihin. Laulaja kertoo www.hoivadeepthi.blogspoth.com sivustollaan, että hän on tehnyt yhteistyötä enkelien kanssa läheisesti vuodesta 2005.

– Olen itse saanut kokea Enkeleiden eheyttävän rakkauden voiman ja läsnäolon hyvin voimallisesti ja konkreettisesti, Ranto kirjoittaa.

Vaikka Kirsi Ranto on parhaillaan henkisellä lomamatkalla Intiassa äiti Amman luona, eivät enkelit ole ympäriltä kaikonneet, vaan laulajalta voi tilata enkeliviestejä – maksamalla rahaa laulajan tilille haluamallaan summalla. Onneksi enkeleiltä irtoaa viestejä myös ilmaiseksi.

Näkymättömään maailmaan ja enkeleihin uskoo myös näyttelijä Pamela Tola Me Naiset -lehden mukaan.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja