"En olisi uskonut" – Charlotte Kallan ongelmat yllättivät Aino-Kaisa Saarisen

Aino-Kaisa Saarinen yllättyi Charlotte Kallan ongelmista 1:12
Aino-Kaisa Saarinen kertoo ajatuksensa Charlotte Kallan paljastamista ongelmista.

Suomalainen hiihtolegenda Aino-Kaisa Saarinen yllättyi Charlotte Kallan ongelmista, joista ruotsalaissuuruus on kertonut tuoreessa omaelämäkerrassaan.

Maastohiihtourallaan muun muassa kolme olympiakultaa ja kolme maailmanmestaruutta voittanut Kalla avaa omaelämäkerrassaan kamppailleensa paljon minäkuvansa ja painonsa kanssa.

– En olisi uskonut. Oli minullekin yllättävä tieto, että hänelläkin on ollut näitä ongelmia, Aino-Kaisa Saarinen kertoi MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa Lauri Kottosen haastateltavana.

– Tosi harmillista. Toivottavasti siitä ei jäänyt sen kummempaa ongelmaa hänelle jatkoon.

Saarinen tuumi, että syömis- ja painokamppailua on valitettavasti myös maastohiihdon puolella, vaikka hän itsekin on ajatellut, että painoa täytyy kontrolloida enemmän esimerkiksi voimistelun, taitoluistelun ja mäkihypyn parissa.

– Kyllähän tuolla valitettavasti näkee ja kuulee, että syömisten kanssa on ollut jotain ongelmia. Vaikkei meidän lajimme ole onneksi niin ulkonäkökeskeinen, keveydestä on kuitenkin hyötyä.

Katso ja kuuntele Saarisen kommentit Kallasta ylälaidan videolta. Alla koko Viiden jälkeen -haastattelu, jossa Saarinen muun muassa antaa kehitysehdotuksia Remi Lindholmin harjoitteluun.

Erikoishaastattelussa Aino-Kaisa Saarinen 19:44
Aino-Kaisa Saarisen koko haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat