Emmerdale-kaunotar avautui työn ja äitiyden yhdistämisestä

Emma Atkins kertoo, ettei äitiyden ja saippuaoopperaroolin yhdistäminen suju aina ongelmitta. Varo myös juonipaljastuksia!

Emmerdale-sarjassa Charitya näyttelevä Emma Atkins, 41, sai ensimmäisen lapsensa, Albertin, viime vuonna. Lapsen isä on liikemiehenä työskentelevä Tom.

Atkinsin hahmo poistui Emmerdalesta, kun näyttelijä jäi äitiyslomalle. Iso-Britanniassa nähtäviin jaksoihin nainen palasi takaisin maaliskuussa. Suomessa suosikkisarjan jaksot tulevat viiveellä.

Atkins myöntää, että töihin palaaminen ja työrytmiin pääsemisessä on ollut haasteita, kun samalla on huollettavana yksi pienokainen.

– Opettelin repliikkejäni eilen ja samalla Albert tarrasi kiinni kaikkeen, siitä syntyi aikamoinen sotku. Mutta olen opetellut tasapainoilemaan näiden asioiden kanssa – en tosin tiedä, että kuinka menestyksekkäästi, hän kuvaili arkeaan OK! Magazinelle.

Charity lähti sarjasta, kun hahmo tuomittiin vankeuteen vakuutuspetoksesta.

Atkins kertoo pohtineensa, että palaisiko hahmo takaisin uutena naisena, mutta heti alussa kävi ilmi, että Charityn muuttamiseen tarvitaan enemmänkin kuin vankila.

– Mietin, että palaisiko hän uudistuneena hahmona, mutta heti ensimmäisessä jaksossani hän varasti Ferrarin, joten selvästikään ei! Rakastan hänen näyttelemistään, koska hän on sellainen pahis, Atkins intoili.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat