Eminem: Teen comebackin rähinällä!

Rääväsuinen räppäri Marshall Mathers alias Eminem on yksi ensi joulun alla paluutaan tekevistä, hmm, moniongelmaisista tähdistä.

Nelisen vuotta sitten tauolle vetäytynyt Eminem on ilmoittanut julkaisevansa kuudennen albuminsa vielä kuluvan vuoden puolella.

Radiohaastattelussa avautunut Eminem kertoi Relapse-levynsä olevan viimeistä silausta vailla valmis.

– Tiedän, että nimelläni yritetään myydä vaikka mitä p**kaa netissä ja muualla. Toivon, että fanini todella ymmärtävät, että minulta on tulossa ihan aito levy pian, Eminem harmitteli.

Miehen elämä on ollut yhtä vuoristorataa: hän kävi taannoin läpi vieroitushoito-ohjelman päästäkseen eroon nukahtamislääkkeistä.

Eminem on saanut palstatilaa myös suhteestaan ex-vaimoonsa Kimiin, jonka kanssa hän on itse asiassa ollut kaksi kertaa aviossa. Parin toinen liitto kesti tosin vain 11 viikkoa.

Pahin tragedia Eminemille kuitenkin oli parhaan ystävän menettäminen: keikoilla kanssa esiintynyt Proof ammuttiin detroitilaisbaarissa vuoden 2006 huhtikuussa.

Eminemin uutuuden on tuottanut Dr Dre.

Tulevalla albumilla kuullaan muun muassa biisi I Need A Relapse, joka kertoo Eminemin mukaan pillereitä popsivasta sarjamurhaajasta.

Asiasta uutisoi brittilehti The Sun.

– Joulunalusaika jänskättää jo nyt, kun albuminsa ovat uhanneet julkaista Britney, Eminem , Take That sekä muutama muu hieman erikoinen tapaus, The Sun kirjoittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat