Elokuvatähtenä ihastuttava Keira Knightley – tältä hän näytti kymmenen vuotta sitten

AVA Elokuva Ylpeys ja ennakkoluulo lauantaina klo 20.00!

Lauantain AVA Elokuva, Ylpeys ja ennakkoluulo, on JaneAustenin iki-ihanaan klassikkoromaaniin perustuva romanttinen draamaelokuva. Elokuvan pääosissa nähdään muiden tähtien ohella KeiraKnightley, 28.

– Tällä alalla kuuluisuus kestää sekunnin. Voit räjähtää pinnalle, ja sitten sinut ammutaan alas. Ihmiset menettävät kiinnostuksensa, koska uusia kasvoja tulee tarjolle jokainen sekunti, Knightley on todennut elokuva-alasta.

Nainen on kertonut arvostavansa nuoria naisia, jotka elävät Hollywoodissa, sillä siellä pääpaino on täydellisyyden tavoittelulla.

– Uskon, että epätäydellisyydet tekevät ihmisestä täydellisen. En pidä täydellisiä kasvoja kovin kiinnostavina.

Knightley on kenties parhaiten tunnettu roolistaan Pirates of the Caribbean -elokuvissa, joihin hän sai roolin 17-vuotiaana. Leffan aikana hän pääsi suutelemaan näyttelijä OrlandoBloomia.

– Kameran takana oli teini-ikäisiä tyttöjä. He olivat valmiita tappamaan minut, koska suutelin Orlando Bloomia, Knightley kuvailee.

Ylpeys ja ennakkoluulo kertoo, miten rakkaus saattaa voittaa kaikki esteet. Nuoren ElizabethBennetin ja ylhäisen herra Darcyn välillä kipinöi, mutta tiukka luokkayhteiskunta ei katsoisi liittoa hyvällä.

Vähitellen he huomaavat, että rakkauden vuoksi kannattaa uhmata sovinnaisuussääntöjä sekä haudata uppiniskaiset ennakkokäsitykset.

Knightley sai Oscar-ehdokkuudenroolistaan elokuvassa.

Mel Gibsonin tähdittämä Mad Max 2 – Asfalttisoturi nähdään myös lauantaina 04.05.2013 klo 22.30!


AVA/Maria Aarnio

Lähteet: Wikipedia, IMDB

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat