Elokuvat, jotka sopivat parhaiten tyttöjen iltaan

Hyvä tyttöjen ilta koostuu parhaista kavereista, muutamasta drinkistä ja naurusta. Oikein valittu elokuva kruunaa illan. Collegecandy.com esittelee elokuvat, jotka ovat takuuvarmoja hittejä.

Tyttöjen illan elokuvaa ei tarvitse valita turhan ryppyotsaisesti. Romantiikka, hömppä ja kissatappelut toimivat aina.

Sinkkuelämää-elokuvat

Laita Sinkkuelämää-elokuva pyörimään, hämmästele Carrien sokeraavia vaatteita, juo kotitekoisia martineja ja arvuuttele ystäviesi kanssa, ketä Sinkkuelämää-elokuvan naisista muistutatte. Iltanne onnistuu takuuvarmasti.

Mean girls

Mean girls –elokuva toimii, koska koulumaailmaan sijoittuvaan hömppään voi kuka tahansa samaistua. Lisäksi on hauskaa katsoa, kuinka suloinen Lindsay Lohan oli vielä vuonna 2004.

Aamiainen Tiffanyllä

Audrey Hepburn ei vanhene koskaan. Elokuva sopii illanviettoon hienosti, jos joku ystävistäsi on juuri eronnut. Holly Golightyn roolihahmo on ihastuttava ja elokuva on tarpeeksi kepeä, mutta kuitenkin romanttinen.

Rakkautta vain

Jouluinen Rakkautta elokuva ei vuodenaikoja katso. Kutsu ystäväsi koolle, nauti muutama drinkki ja itke vähän, kun Alan Rickam eli Harry pettää elokuvassa Emma Thompsonin roolihahmoa Karenia.

Clueless

Mean girls –elokuvan 90-lukulainen versio on kepeä Clueless. Pukeudu elokuvan teeman mukaan minihameeseen, koristele hiuksesi perhoskorulla ja laita käteesi ihan oikea rannekello.

Titanic

Klassikko on hyvä valinta silloin, kun ystävät eivät osaa päättää, minkä elokuvan he haluavat katsoa. Vaikka elokuvan juonen tietävät kaikki, kyyneleitä ei voi välttyä. Romantiikkaakin on tarjolla yllin kyllin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock/Diego Servo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja