Ella Junnilalle raju pettymys, jalka ei kestänyt hyppäämistä

Yleisurheilun superviikko käynnistyy Paavo Nurmi Gamesilla – asiantuntija kertoo, kuinka monta Suomen ennätystä on heti vaarassa rikkoutua 4:50
Yleisurheilun superviikko käynnistyy Paavo Nurmi Gamesilla – asiantuntija kertoo, kuinka monta Suomen ennätystä on heti vaarassa rikkoutua

Korkeushyppääjä Ella Junnila joutui vetäytymään Paavo Nurmi Gamesin korkeuskisasta tiistaina. Junnila oli jo valmistautumassa kilpailuun, mutta päätti viime hetkellä poistua kentältä.

Junnila kertoi MTV Urheilun haastattelussa oikean pohkeensa kipeytyneen ja päätti jättää kilpailematta. Pettymys näkyi Tampereen Pyrinnön hyppääjän kasvoilta.

– Olen fyysisesti hyvässä kunnossa ja saanut vihdosta viimein pitkän vauhdin toimimaan teknisesti. Mulla oli kovat odotukset tälle päivälle. Ei voi mitään. Näitä välillä tulee.

Turussa kilpaillaan loppuviikosta uudelleen, silloin Kalevan Kisoissa. Junnila uskoo jalkansa kuntoutuvan perjantain korkeuskarsintaan.

– Uskon että krampista on kyse ja pystyn perjantaina osallistumaan. Nyt tehdään kaikki, että saadaan kramppi laukeamaan ja pystyn hyppäämään perjantaina. Toivottavasti siellä ulosmittaamaan sitä hyvää kuntoa.

Lue myös:

    Uusimmat