Elizabeth Banksin hauskat kuntoiluvinkit!

Näyttelijä Elizabeth Banks ei rehki hiki hatussa salilla. Tähti toki pitää huolta kunnostaan, mutta samalla hän pitää hauskaa.

Trapetsitaiteilu

– Rakastan sitä tunnetta, kun roikun pää alaspäin, liitäen ilmassa, kun mies ottaa minut kiinni. Kun sitä ensin katsoo, ajattelee, ettei ikinä pysty siihen! Sitten se onkin mahtavaa! Se tekee hyvää ylävartalolle ja sydämelle. Sydämen syke on korkealla koko ajan.

Patikointi

– Jos haluan kuulla ystävän kuulumiset, patikoimme mieluummin Topangan kanjonille kuin istumme tunnin juomassa kahvia. Menen harvoin yksin, sillä se on niin loistava tilaisuus sekä kuntoilla että olla sosiaalinen samaan aikaan. Se, että se onnistuu niin helposti, on yksi Los Angelesin parhaita puolia.

Laskettelu

– Laskettelen vähän liian nopeasti ja vähän liian huoletta. Menisin vaikeita reittejä, mutta jos katkaisen jalkani, en voi tehdä töitä, joten sen sijaan menen keskivertoja reittejä. Mikään ei voita kirpeän kylmää ja kirkasta päivää, kun olet 3 000 metriä korkean vuoren huipulla. Se tuntuu siltä, kuin voisit kurottaa ja koskettaa Jumalan kättä.

Tennis

– Tennis ruokkii kilpailunhaluisuuttani. Uskon myös, että tennis pitää ihmisen älyllisesti terävänä. Minulla ei ole mitään väitteeni tueksi, mutta jokin kertoo minulle, että olen oikeassa. Silmä-käsi-koordinaatiota on hyvä pitää yllä ja tennistä voi pelata koko elämänsä.

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja