ELCrew: Lady domina piiskaa Aki Linnanahdetta

Juontaja Aki Linnanahde heittäytyy tänään torstaina 19. helmikuuta Enbuske Linnanahde Crew’ssa Fifty Shades of Gray -elokuvan henkeen. Apuna miehellä on nainen, joka piiskaa.

Enbuske Linnanahde Crew’n seuraavassa jaksossa torstaina 19. helmikuuta vierailee muun muassa dominana työkseen ihmisiä alistava Villi-Ira. Aki Linnanahde perehtyy aiheeseen lähietäisyydeltä Fifty Shades of Gray -elokuvan hengessä.

– Minulle tullaan pitämään sessio suorassa lähetyksessä. Vähän jännittää, koska tällaisesta ei oikein ole kokemusta. En yhtään tiedä, mitä tuleman pitää, Linnanahde toteaa.

– Puhumme lähetyksessä myös dominan työstä ja ihmisten fantasioista, hän lisää

Enbuske Linnanahde Crew’n suorassa lähetyksessä vierailee myös Ruben Stiller ja musiikkimaailman tähtiartisti Antti Tuisku.

Lisäksi lähetyksessä jututetaan kevyen sarjan nyrkkeilijänä tunnettua Edis Tatlia. Vasta 27-vuotias nuori mies on voittanut ammattilaisurallaan peräti 23 ottelua ja hävinnyt vain yhden ottelun.

Illan artistivieraana nähdään Sanni.

Vieraslista saattaa ennen lähetystä vielä elää – mahdollisista muutoksista tiedotetaan ELCrew'n sivuilla osoitteessa mtv.fi/elcrew.

Enbuske & Linnanahde Crew käsittelee tänäkin keväänä herkullisia ajankohtaisia aiheita ja tuo ruutuun puhuttavimmat vieraat.

Ohjelman ympärille on muotoutunut ainutlaatuinen #ELCrew-heimo, jonka missiona on maailman observointi ja aktiivinen keskustelu päivänpolttavista asioista, sekä tunteiden ja tunnelmien välittäminen maailmalle suoran lähetyksen aikana. Ohjelman sosiaalisen median ulottuvuudessa toimiva heimo on aktiivinen ja olennainen osa talkshowta.

Enbuske & Linnanahde Crew torstaisin klo 21.00 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja