Elastinen Teknavissa: "Biisien kertosäkeet syntyvät auton ratissa"

Kevään yhdeksännessä Teknavissa sunnuntaina 4.5. klo 17.30 käydään ajelulla Elastisen hulppealla Mercedeksellä, selvitetään, mihin soveltuvat jättitabletit, ja pujotellaan Maseratilla laskettelurinteessä.

Musiikin moniosaaja Kimmo laiho eli räppäri Elastinen on mersumiehiä henkeen ja vereen. Autoa on päivitetty aina menestyksen mukaan, ja nykyään keikkamatkat taittuvat massiivisella Mercedeksen maasturilla.

– Auto on mulle luova tila, siellä syntyy paljon idiksiä. Suurin osa uusimman levyn kertosäkeistä on syntynyt automatkoilla, Laiho paljastaa kyytiin hyppäävälle Hanna-Riikka Hosiolle.

Laulua kuuluu myös Maseratin ohjaamossa, kun Teknavin vauhtikaksikko Markku Alén ja Marko Terva-aho suuntaa Italiasta hevosvoimien perässä vuorten yli Sveitsin puolelle. Alppiseikkailu huipentuu pujotteluun laskettelurinteessä nelivetoisella Maseratilla.

Risto Virtasen testissä nähdään tällä kertaa uusi kolmannen sukupolven Mini Cooper, ja Henri Kuokka selvittää, tekeekö iso koko tabletista paremman työkäytössä. Elektroniikkagurun kokeilussa ovat uudet jättitabletit.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknavin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä osoitteessa www.teknavi.fi.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat