Mainos

Eirikuva Kuvakirja

Valokuvakansiot ja ne kuuluisat muistoja täynnä olevat kenkälaatikot ovat muuttumassa hienoiksi kuvakirjasarjoiksi, joissa omat tärkeät tapahtumat säilyvät hyllyssä tuleville sukupolville.

Eirikuvan kuvakirjan teko ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tarvitset vain kuvat ja nettiyhteyden. Mieti, millaisen kirjan voit tehdä ihanasta lomastanne tai muusta hauskasta tapahtumasta. Ohjelma rakentaa kirjan täysin automaattisesti asettamalla jokaisen kuvan omalle sivulleen. Voit tarkistaa kirjan ennen tilaamista esikatselukuvissa aukeamittain ja vaihtaa tarvittaessa haluamasi kuvat. Kun halutaan nopeasti digikuvat järjestykseen ja helposti näytettäviksi, on Eirikuva Kuvakirja hyvä ratkaisu.

Valitset vain 50, 100 tai 150 kuvaa, jotka haluat mukaan kuvakirjaasi. Kuvat tulevat kirjaan ottamisjärjestyksessä. Digikamera tallettaa kuvatiedostoon ottamishetken, jonka perusteella kuvakirja (kuvien järjestys) automaattisesti rakentuu. Järjestystä voi luonnollisesti muuttaa.

Kuvakirjan koko on 31x23 cm ja se on vaakamuotoinen. Kirjassa on kovat kannet, joiden ympärillä on kuvalla varustettu kansilehti. Kirja painetaan nykyaikaisella korkealaatuisella digitaalipainolla hyvälaatuiselle paperille.

Kirjojen käyttöideoita ovat esimerkiksi lasten syntymäpäivät, perheen lomat ja retket, perheen vuosikirja, aikuisten merkkipäivät ja muut tapahtumat. Perheen vuosikirjat, joissa on kuvina vuoden tärkeimmät tapahtumat aikajärjestyksessä on vuosien kuluttua arvokas kokonaisuus annettavaksi esim. kotoaan muuttaville nuorille. Lastenlasten kuvat hienona kirjana on isovanhemmille mahtava lahja. Kuvittele kokonainen kirjasarja omasta elämästäsi.

Teksti ja kuvat: Eirikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.