Mainos

Ei fantasioille, hyvä seksi on synnynnäistä – kymmenen yleisintä uskomusta seksistä!

Nämä ovat yleisimmät uskomukset seksistä. Oletko törmännyt väittämiin? Testaa tietosi!

Seksistä kuvitellaan kaikenlaista. Yhdysvaltalaisteinien keskuudessa oli esimerkiksi joitain vuosia takaperin tiukassa kuvitelma, että Coca-Cola-juoma ehkäisee raskaudelta. Seuraavat kymmenen uskomusta istuvat hämmentävän tiukassa.

10. Hyvä seksi tulee luonnostaan

Liian usein kuulee sanottavan, että taituruus makuuhuoneessa on synnynnäistä. Hyvät rakastajan taidot ovat jokaisen opeteltavissa, ja tärkeintä on kumppanin kuunteleminen ja hänen toiveidensa huomioiminen.

9. Miehillä on kovempi seksivietti

Usein väitetään, että miehet haluavat seksiä ympäri vuorokauden ja naiset pihtaavat. Sekä miesten että naisten seksivietti on monien tekijöiden summa ja yksilökohtaista.

8. Tietyn iän jälkeen seksi menettää merkityksen

Seksi, läheisyys ja kosketus ovat tärkeitä kaiken ikäisille. Monet seksihaluja vähentävät tekijät lisääntyvät vanhemmalla iällä. Myös esimerkiksi erektio-ongelmat tai puolison poismeno vaikuttavat negatiivisesti seksihaluihin.

7. Potenssilääke on vastaus ongelmiin

Yllättävää kyllä, monelle miehelle potenssilääke ei tuo toivottuja tuloksia. Suun kautta nautittavat lääkkeet ovat usein vain väliaikainen ratkaisu, eivätkä välttämättä toimi kaikilla. Kaikki miehet eivät myöskään voi käyttää potenssilääkkeitä.

6. Koolla on väliä

Koolla on merkitystä, mutta ei välttämättä aina sillä, kuinka pitkä elin on; myös paksuus tuottaa naisille toivottua mielihyvää. Koko ei ole miehisyyden saati taitojen mittari. Miehen peniksen kokoa ei myöskään voi arvuutella kengän koon perusteella.

Muista, että myös naisen sukuelimien koolla on väliä!

5. Tietyt ruoat herättävät uinuvan seksipedon

Rakkauden- ja hedelmällisyyden jumalattaren Afroditen mukaan nimetty afrodisiakki tai afrodisiakumi on ruoka-aine, jonka tarkoitus on herättää uinuva seksuaalisuus ja virittää tunnelmaan. Tällaisina pidetään esimerkiksi tummaa suklaata ja ostereita.

Näillä ruoka-aineilla ei kuitenkaan ole mitään tieteellistä perustaa. Salaisuus ei piilekään itse ruoassa, vaan mielikuvissa, joita niihin on onnistuttu liittämään!

4. Suuseksi on muita seksimuotoja turvallisempaa

Suuseksiä pidetään usein harmittomana. Suuseksi ei kuitenkaan ole suoja esimerkiksi sukupuolitauteja vastaan, sillä siinäkin kehon nesteet ja limakalvot ovat kosketuksissa.

3. Ennenaikaisuus on vain nuorten miesten ongelma

Ennenaikainen laukeaminen ei ole vain nuorten miesten ja kokemattomien ongelma, siitä kärsii jopa 30 prosenttia miehistä. Usein ennenaikainen laukeaminen yli 30-vuotiailla miehillä ilmenee yhdessä erektiohäiriöiden, masennukset tai muiden vaivojen kanssa.

2. Vieraasta fantasiointi on pahasta

Suurin osa seksuaalista kokemusta on lähtöisin aivoista, ei kehosta. Toisinaan ajatus vaeltelee ja mieleen tuleekin vieraita naisia tai miehiä. Jos sinulla on hyvä suhde ja olet uskollinen, ei esimerkiksi Natalie Portmanista tai Jared Letosta haaveilu silloin tällöin ole pahaksi.

1. Keskeytetty yhdyntä suojaa raskaudelta

Keskeytetty yhdyntä on epävarma ja huono ehkäisykeino, eikä se ehkäise mahdollisilta sukupuolitaudeilta. Lisäksi yhdynnän keskeyttäminen ajoissa on vaikeaa, sillä siemensyöksyä ei voi aina ennakoida.

Lue myös:


Kuvat: Shutterstock

Lähde: Askmen.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.