Eduskuntapuolueet tänään MTV:n suorassa tv-tentissä – luvassa tiukkaa keskustelua taloudesta, työllisyydestä ja koronasta

Tentin juontajat uskovat, että keskustelusta tulee kiihkeää, sillä politiikassa on juuri nyt runaasti värinää ja jännitettä.

Kaikkien yhdeksän eduskuntapuolueen edustajat kohtaavat tänä iltana MTV:n suorassa televisiotentissä.

Koronaepidemia on ainakin toistaiseksi rauhoittunut, ja sen myötä politiikka näyttää palanneen politiikkaan. Puolueilla on juuri nyt kova tarve profiloitua potentiaalisten kannattajiensa silmissä.

– Tämä näkyy esimerkiksi hallituspuolueiden osalta erilaisina irtiottoina ja uhkauksina: harva se päivä jokin puolue väläyttää hallituksesta lähtöä, jos sitä tai tätä ei tapahdu, sanovat tentin juontajat Eeva Lehtimäki ja Jaakko Loikkanen.

Hallituspuolueissa hermostuneisuutta aiheuttaa lähestyvä syksyn budjettiriihi. Hallitukselta odotetaan päätöksiä muun muassa toimista, joilla työllisyyttä saataisiin nostettua. Yhteisymmärryksen löytäminen poliittisesti kiistanalaisista toimista voi olla tiukassa.

Kaksituntinen suora lähetys

Tentissä ovat mukana puheenjohtajat Katri Kulmuni (kesk.), Maria Ohisalo (vihr.), Jussi Halla-aho (ps.), Petteri Orpo (kok.), Sari Essayah (kd.), Harry Harkimo (liik.) sekä varapuheenjohtajat Ville Skinnari (sd.), Jussi Saramo (vas.) ja Sandra Bergqvist (rkp.).

MTV:n puheenjohtajatentti nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Uutiset Livessä keskiviikkona 15.7. kello 20–22.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja