Ecclestone ei anna alennusta Britannian GP:lle

Formula ykkösten kaupallisia oikeukisa hallinnoiva Bernie Ecclestone kaatoi lauantaina sangollisen kylmää vettä Britannian GP:tä tavoittelevien tahojen niskaan.

Ecclestone ei ole valmis laskemaan hintaa, jonka järjestäjä joutuu maksamaan saadakseen oikeuden osakilpailun järjestämiseen.

- Totta kai haluan nähdä Britannian GP:n, mutta emme aio asettaa erityishintaa Britannialle, Ecclestone sanoi Autosport-lehden verkkosivujen mukaan.

Doningtonin radalle kisaa havittelevalla ryhmällä on aikaa maanantaihin asti järjestää talouspuolensa kuntoon, mutta todennäköistä on, että projekti katuu rahahuoliin.

Silverstone tuli perjantaina mukaan tavoittelemaan Britannian osakilpailua. Talouspuoli on suurin este myös tässä projektissa. Ecclestonen tarjoamat ehdot ovat samat, jotka Silverstonen rata hylkäsi puolitoista vuotta sitten.

- Silverstonella on sopimus edessään. Meillä ei ole voimassaolevaa taloudellista järjestelyä ensi vuoden Britannian GP:tä koskien. Siksi kilpailulla on asteriski perässään 2010 kisakalenterissa.

- Jos he eivät saa hommaa toimimaan, niin sitten sitä ei pitäisi tehdä. Jos niin käy, ei ensi vuonna ajeta Britannian GP:tä. Asia on niin yksinkertainen. Kukaan ei pakota heitä suostumaan sopimukseen, mutta tämä on bisnestä, ja olemme tehneet tarjouksemme, Ecclestone totesi tylysti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat