Ecclestone: Donington ja Silverstone vuorottelevat

Formula ykkösten kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Bernie Ecclestone pitää mahdollisena, että Silverstone ja Donington Park vuorottelisivat tulevaisuudessa Britannian GP:n järjestäjinä.

Perinteikäs Britannian GP siirtyy ensi kaudeksi Donington Parkin radalle. Aiemmin Silverstonen kisajärjestelyjä rajusti kritisoinut formulapomo on nyt pehmentänyt kantaansa kisan jatkomahdollisuuksista.

Ecclestonen mielestä Silverstone voisi vuorotella Donington Parkin kanssa kisainsäntänä, mikäli radan omistajat saavat modernisoitua varikkotilat ja katsomot sarjan vaatimalle tasolle.

- Jos Silverstone toteuttaa kaikki minulle lupaamansa asiat, niin me olemme silloin Silverstonessa, kertoi Ecclestone brittiläiselle The Independent on Sunday -sanomalehdelle.

Silverstonen radan omistavan BRDC:n (British Racing Drivers' Club) puheenjohtaja Damon Hill pitää Ecclestonen kommentteja loukkaavina.

- En ole vuorottelun kannalla. Se on mielestäni loukkaus. Tämä on vain absurdi yritys puristaa mahdollisimman suuret voitot ja hyödyt kaupallisten oikeuksien omistajalle. Ei tässä voida puhua pitkän tähtäimen suunnitelmasta, puhisi Hill.

Hillin mukaan kisa tulisi ajaa jatkossakin vain ja ainoastaan Silverstonessa.

- Suosittelen Britannian GP:n sopimuksen neuvottelemista Silverstonen kanssa, koska en usko Doningtonin projektin olevan elinkelpoinen, sanoi Hill.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat