Mainos

Duudsonit tulee taloon ja Posse nähdään jälleen syksyllä – katso, mitä on luvassa!

Tuore video paljastaa, että MTV3-kanavalla syksyllä nähtävissä Posse ja Duudsonit tuli taloon -sarjoissa on luvassa melua ja melskettä.

Katso artikkelin yltä videolta, millaista menoa MTV3-kanavalla nähtävissä Posse ja Duudsonit tuli taloon -ohjelmissa on luvassa tulevana syksynä!

Videolla Viivi Pumpanen saapuu herättelemään Duudsoneiden Jarppia, HP:tä ja Jarnoa yhdessä Lakon, Herban ja Kalle Lambergin kanssa. Yritys tuottaa lopulta tulosta ja Duudsonit heräävät ja lähtevät possensa matkaan autolla. 

– Häjyt tuloo taas taloon, Jarppi toteaa.

– Syksyllä nähdään! Jarno huikkaa.

Possen ensi syksyn esiintyjiä ovat Jarppi Leppälä, HP Parviainen, Jaakko Saariluoma, Herba, Lakko, Viivi Pumpanen ja Possen uusin jäsen, Kalle Lamberg. Näyttelijä ja koomikko Kalle Lamberg on aiemmin tähdittänyt muun muassa Kingi- ja Stadi Vs. Lande -ohjelmia. 

Duudsonit tuli taloon -ohjelman uudella tuotantokaudella kolme duudsonia lähtee taas taklaamaan ihan tavallisen suomalaisten perheiden arjen ongelmia. Kahden päivän ajan kussakin perheessä asuvat Duudsonit ottavat ohjat käsiinsä ja ravistelevat tempauksillaan perheen kipukohtia. Ongelmanratkaisukeinot Duudsoneilla ovat tosin aivan omanlaisensa: he uskovat positiiviseen anarkiaan, jossa mikään ei ole mahdotonta!

Posse ja Duudsonit tuli taloon MTV3-kanavalla syksyllä 2018!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.