Drew Barrymore: En usko onnellisiin loppuihin

Elokuvissa Drew Barrymore saa aina haluamansa miehen. Tosielämässä näyttelijän rakkaustarinat eivät ole päättyneet yhtä onnistuneesti.

Näyttelijä Drew Barrymoren menneisyyteen on mahtunut kaksi epäonnistunutta avioliittoa sekä liuta suhteita eikä tähti enää pidäkään kirjaa miehistä, joiden perään on jäänyt itkemään.

– En enää edes tiedä, montako kertaa näin on tapahtunut. Mutta muistutan aina itseäni siitä, ettei minun pidä mennä uuteen suhteeseen muistellen, miten minua on aiemmin satutettu, Drew sanoo.

Näyttelijä on pikku hiljaa luopunut onnellisen lopun metsästyksestä.

– Olen omistanut elämässäni paljon aikaa rakkaudelle tai rakkauden tavoitteluun tai sen ymmärtämiseen. Nyt olen lakannut uskomasta onnellisiin loppuihin ja alkanut uskoa hyviin päiviin, tähti muotoilee.

Janottaako vanha suola?

Barrymoren ja näyttelijä Justin Longin suhteesta on kuitenkin puhuttu jo pitkään. Jätä se! -elokuvan kuvauksissa tavannut pari seurusteli jonkin aikaa, kunnes päätti pysytellä ystävinä. Nyt uudessa Kaukorakkautta -elokuvassa esiintyvän parin välien on huhuttu taas lämmenneen ystävyyttä pidemmälle.

– Tiesin, että meidän kemiamme olisi aitoa, Barrymore perustelee Justinin valintaa elokuvaan, mutta ei kommentoi parin nykyistä suhdestatusta.

– En koskaan puhu siitä, mitä me olemme tai emme ole. Olen nyt siinä pisteessä, jossa voin sanoa, ettei se kuulu kenellekään.

Long itse kertoi hiljattain vaalivansa ystävyyttään Barrymoren kanssa.

– Me rakastamme toisiamme. Rukoilen, että hän on elämässäni aina. Olimme ystäviä ennen tätä kaikkea ja sydämissämme olemme aina ystäviä.

MTV3/Helmi

Lähde: mirror.co.uk, contactmusic.com

Kuvat: Gettyimages, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja