Mainos

Dramaattinen kuva Brysselin iskun naisuhrista levisi ympäri maailmaa – tarina kuvan takaa

Eilen eri puolille maailmaa levisi dramaattinen kuva kahdesta naisesta Brysselin lentokentällä tapahtuneen terrori-iskun jälkeen. Laajalle levinneestä kuvasta tuli yksi iskujen symboleista. 

Kuvassa oikealla istuvasta naisesta on saatu taustatietoa. Daily Mailin mukaan hän on intialaisen Jet Airwaysin lentoemäntä Nidhi Chaphekar. Hän toipuu iskusta parhaillaan sairaalassa Brysselissä.

Chaphekarin vaatteet ovat revenneet ja hän on yltä päältä pölyssä. Hänen otsastaan vuotaa verta ja jaloissa on palovammoja. Mutta ennen kaikkea Nidhi Chaphekar on selvinnyt iskusta. Lehtitiedon mukaan Chaphekar on kahden lapsen äiti ja asuu Mumbaissa.

Lehden mukaan Nidhi Chaphekar on juuri saapunut lähtöterminaaliin, kuten monet muutkin iskussa loukkaantuneet. Hänen oli määrä tavata kollegansa terminaalissa ja siirtyä valmistelemaan lentoa Newarkiin Yhdysvaltoihin. Chaphekarin työtoveri sai lehtien mukaan silmävamman.

India Expressin mukaan kuva on ainoa todiste Chaphekarin perheeelle, että heidän rakkaansa on elossa. Aviomies Rupesh Chaphekar ei ole saanut yhteyttä vaimoonsa toistuvista yrityksistä huolimatta. 

Kuvan otti georgialainen toimittaja Ketevan Gardava, joka oli matkalla Geneveen raportoimaan maansa ja Venäjän johdon välisestä tapaamisesta. Gardava oli paikalla, kun räjähdykset tapahtuivat.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja