Dramaattinen käänne uutuusohjelmassa – kilpailija näki tilaisuutensa tulleen: "Vähän on huono omatunto"

Seikkailuohjelma Myyrässä nähtiin dramaattinen käänne, kun kova peli alkoi heti ohjelman ensimmäisessä jaksossa 

MTV:n uutuusohjelma Myyrä starttasi heti dramaattisesti, kun eräs kilpailija vei yksittäisen tehtävän voiton toisen kilpailijan nenän edestä.

Myyrä-ohjelmassa 11 kilpailijaa yrittää ryhmänä kasvattaa palkintopottia suuremmaksi suorittamalla erilaisia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kuitenkin tuotannon palkkaama myyrä, joka yrittää sabotoida kilpailua. Se, joka on kauimpana myyrän henkilöllisyyden paljastumisesta, tippuu pelistä.

Illan jaksossa kilpailijoiden oli määrä sukeltaa merenpohjasta tiiliä, joihin oli kiinnitetty lippu, josta saa etua kilpailussa. Eerika löysi nopeasti tiilen, jossa oli lippu, mutta ei saanut lippua irrotettua tiilestä.

– Se oli aika syvällä ja siinä kohtaa rupesin sitä raapimaan ensimmäisen kerran irti, mutta en saanut sitä, Eerika totesi.

Eerikan epätoivoisen yrityksen huomasi pian toinen kilpailija, Joonas, joka näki tilaisuutensa tulleen ja kävi sukeltamassa Eerikan tavoitteleman tiilen merenpohjasta.

– Siinä päällä uiskenteli Eerika ottamassa happea. Katsoin tilaisuuteni tulleen ja vähän on huono omatunto, Joonas totesi.

Eerikan epäonnistuminen tehtävässä loi kilpailijoiden joukkoon heti epäilevän ilmapiirin.

– Eerika näki sen lipun ja kosketti sitä, mutta ei saanut sitä siitä kivestä. Se ei mene päähäni, että miksi hän ei ottanut sitä lippua, Lotta mietti.

Katso artikkelin yltä video Myyrä-ohjelman upeista maisemista!

Myyrä MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat