Mainos

Doogie White: Yleisö saa mitä haluaa

Ritchie Blackmore opetti kunnioittamaan yleisön toiveita.

Skotlantilainen hard rock -laulaja Doogie White kiertää parhaillaan Suomea. Suomalaisen taustabändin kanssa esiintyvä White on aiemmin nähty Suomessa Rainbown ja Yngwie Malmsteenin laulajana. Noiden nimien lisäksi hän on toiminut mm. Cornerstonen, Empiren ja Tankin laulajana.

MTV3:n haastattelussa White paljastaa olevansa nöyrä hevityöläinen. Toisin kuin monella muulla Deep Purple -sukupuun muusikolla, hänellä ei tunnu olevan pahaa sanottavaa kenestäkään entisestä soittokaveristaan.

- Nautin keikkailusta, matkustamisesta ja olen kiitollinen siitä että saan tehdä työtä josta nautin. Teen parhaillaan sooloalbumia. Sillä soittavat mm. Dion kanssa työskennellyt kitaristi Graig Goldy sekä Rainbowssa työskennelleet basisti Greg Smith ja kosketinsoittaja Tony Carey.

- Ritchie Blackmoren Rainbowssa opin, että yleisölle kannattaa antaa mitä se haluaa. Eli jos yleisö toivoo kuulevansa esim. Deep Purplen -biisejä, laulan niitä. Keikalle lipun ostaneet ihmiset maksavat palkkani, joten miksipä en pitäisi heitä tyytyväisinä.

Eilen Helsingin On The Rockissa kuultiinkin Rainbown ja Cornerstonen materiaalin lisäksi myös Deep Purplen ja Whitesnaken kappaleita. Illan kohokohdaksi muodostui syöpää sairastavalle Ronnie James Diolle omistettu Temple Of The King. Kaunis pala Rainbown varhaistuotantoa, jota livenä on kuultu harvoin aiemmin.

Tällä kiertueella Doogie Whiten taustabändissä soittavat Lacu Lahtinen (rummut), Risto Lassila (koskettimet), Mika Lamminsivu (kitara) ja Klaus Wirzenius (basso).

Tänään Doogie White esiintyy Porissa, huomenna Järvenpäässä ja sunnuntaina Tampereella.

Katso koko haastattelu:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.