Mainos

Diili-Antilla Sipoonrannassa takkuinen alku - kauppa käy silti

Diili-ohjelman voittanut myyntijohtaja Antti Seppinen kehuu kaupan käyvän Sipoonrannassa hyvin ja vilkastuvan vain kevättä kohti.

Katso kaikki Sipoon myytävät uudiskohteetJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

– Nyt olen päässyt hommaan kiinni. Ensimmäinen kuukausi meni sopeutuessa ja rehellisesti sanottuna välillä mietin, mitä tästä tulee ja opinko tätä hommaa ikinä. Vähän tuli kaipuuhetkiäkin entiseen työpaikkaan pankkiin. Mutta nyt en enää kadu hetkeäkään, hän sanoo.

Seppinen korostaa olevansa tavallinen työntekijä, joka ei palkkatyöllä rikastumaan pääse, mutta ei hän valitakaan.

– Sen verran tienaan, että uskalsin tehdä päätöksen hankkia Sipoonrannasta asunnon myös itselleni. Kyseessä on kohde, joka valmistuu vasta parin vuoden päästä. Asunnossa on neljä huonetta ja keittiö, eikä se ole ihan merenrannassa, hän paljastaa.

Hän vihjaa, että tulevasta kodista löytyy tilaa mahdolliselle perheenlisäyksellekin.

– Ei meille ole nyt lasta tulossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Uskoisin, että jossakin vaiheessa asia on ajankohtainen.

Seppinen ei kommentoi ostamansa asunnon hintaa, mutta Sipoonrannan neljän huoneen ja keittiön asuntojen hinnat yltävät puolen miljoonan euron paremmalle puolelle yhtiöissä, jotka eivät ole aivan merenrannassa.

– Ei siellä pelkkiä ökyasuntoja ole, vaan myös ihan normaalin ihmisen saatavilla olevia laadukkaita perheasuntoja, hän muistuttaa.

Hjallis enää taustatukena

Seppinen kertoo lähimmän esimiehensä olevan projektin toimitusjohtajana toimiva Helena Karihtala.

– Helena on ollut paljon tukenani, kun olen alkuviikkoina vasta opetellut tätä hommaa. Hjallis on ollut enemmän taustatukena, mutta kyllä hänkin on ollut viime aikoina ollut enemmän mukana, kun olemme päässeet projektissa nyt vauhtiin, Seppinen toteaa.

Nuori myyntijohtaja työskenteli ennen kiinteistöbisneksiä pankkialalla.

– Olin kuusi vuotta töissä Sampo-pankissa. Se on iso yhtiö, joten onhan tämä työ nyt aivan erilaista monellakin tavalla. Mutta olen tosi tyytyväinen. Eikä sitä koskaan tiedä, ehkä palaan vielä joskus pankkiin töihin, hän pohtii.

Katso kaikki Sipoon myytävät uudiskohteetJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.