Destiny's Child -tähden tiukka asu imarteli muotoja

Edesmenneestä Destinys Child -yhtyeestä tuttu Kelly Rowland hätkähdytti muotinäytöksessä piukassa mekossa, joka imarteli tähden treenattua kroppaa.

Laulaja Kelly Rowland tuli monelle tutuksi Beyoncén tavoin Destinys Child -yhtyeen jäsenenä. Bändin hajottua nainen on tehnyt myös soolouraa, vaikkakaan ei yhtä menestyksekästä kuin kilpasiskonsa Beyoncé. Rowland onkin viime aikoina laajentanut alaansa television puolelle: viime vuonna tähti nähtiin brittien X Factorin tuomarina. Kellyltä onkin herunut vinkkejä Subilla 25.9. alkavaa X Factor USA:ta tuomaroiville Demi Lovatolle ja Britney Spearsille:

– Se on rankkaa työtä, mutta ehdottomasti hieno projekti. Ohjelmaa tehdessä saattaa törmätä seuraavaan suureen tähteen, kuten uuteen Britneyn seuraajaan tai uuteen Demi Lovatoon. Se on varmasti jännittävää ja uskon ettette tule koskaan unohtamaan sitä, Rowland kommentoi MTV Newsille elokuun alussa.

X Factorin ohella Kelly on tuomaroinut Fashion Show -designerkisaa. Muoti on läheinen asia Rowlandille itselleenkin, joka osaa herättää huomiota pukeutumisellaan. Tiistaina Rowland nähtiin Sydneyssä, Australiassa David Jonesin muotinäytöksessä huikean piukassa mekossa. Tiukka asu teki oikeutta treenatun kropan omaavalle Rowlandille. Rohkeutensa lisäksi asun takapuolelta löytyi erikoinen yksityiskohta.

Miltä näytti Kellyn makkarankuorimainen mekko? Ja millainen X Factor -varoitus hänellä on Britneylle ja Demille? Lue lisää ja katso kuvat Kellyn piukasta mekosta: Destinys Child -tähden makkarankuoriasu imarteli muotoja

FASHION SHOW Subilla finaali osat 1 & 2 Subilla keskiviikkona 15.8. ja 22.8.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat