Deontay Wilder oli pulassa – järisyttävään tyrmäykseen päättyneen MM-ottelun pistekortti paljastui

Haastaja Luis Ortiz johti Deontay Wilderia pisteissä selvästi ennen tyrmäystappiotaan.

Wilder säilytti WBC-liiton mestarusvyönsä raskaan sarjan MM-taistossa Las Vegasissa Suomen aikaa sunnuntaiaamuna. Ratkaisu nähtiin 7. erän lopulla, kun yhdysvaltalaisen pelätty oikea suora löysi maalinsa ja Ortiz lysähti kanveesille.

Tätä ennen Ortiz oli hallinnut ottelua, minkä paljastaa myös tuomarien pistekortti. Kahden tuomarin papereissa Ortiz johti 59-55 eli kuubalainen oli vienyt viisi kuudesta erästä. Yksi tuomari näki Ortizin paremmaksi pistein 58-56.

Tuomarit olivat yksimielisiä siitä, että Wilder voitti kuudennen erän, eli taistossa saattoi olla käynnissä voimasuhteiden kääntyminen. Tyrmäys tuli pian tämän jälkeen.

Wilder, 34, on ottanut uransa 42 voitosta 41 tyrmäyksellä. 40-vuotiaalle Ortizille tappio oli uran toinen, molemmat niistä Wilderille.

Lähde: BoxingInsider