Daniel Ståhl MTV:n haastattelussa: "Doha oli ensimmäinen, mutta eilinen oli kyllä perkeleen hyvä"

MM-kultamies Daniel Ståhl erikoishaastattelussa Jari Porttilalle: "Ajattelin, että vastaan heti" 2:42
Daniel Ståhl kertoi MTV:n haastattelussa Budapestin finaalin tunnelmistaan ja viime syksynä tekemästään suunnanmuutoksesta.

Ruotsalainen kiekkojätti Daniel Ståhl kaivoi väsyneestä kropastaan kaiken sisun irti ja viskaisi uransa kolmannen arvokisakullan huipputuloksella 71,46. Kultaheiton jälkeisenä aamuna hän kertoi tunnelmistaan Jari Porttilan haastattelussa.

Ståhl joutui venymään tiukassa paikassa, kun Slovenian Kristjan Ceh oli mennyt päätöskierroksella kärkeen tuloksella 70,02.

– Ajattelin, että nyt minulla on sisua, ja annan vain tuhat prosenttia fokus. Mä vastaan heti, Ståhl kertoi tunnelmistaan Jari Porttilan haastattelussa finaalin jälkeisenä aamuna.

– Kroppani oli aivan väsynyt, mutta pää oli mukana. Ajattelin, että nyt en jaksa olla kakkonen, kolmonen tai nelonen.

Tuloksena oli hurja MM-kisaennätys 71,46, jolla Ståhl näytti kaapin paikan kilpakumppaneilleen. Hän saa ripustaa kolmannen kultamitalin Dohan MM-kullan ja Tokion olympiakullan jatkoksi. Ståhlille kaikki voitot ovat omalla tavallaan arvokkaita.

– Doha oli minun ensimmäinen, ja se on kyllä hieno, mutta tämä 71,46 eilen oli kyllä perkeleen hyvä, Ståhl veisteli suomeksi.

Mitä Ståhlille tapahtui sen jälkeen, kun Porttila tapasi hänet eri tunnelmissa viime marraskuussa Kuortaneella? Siitä lisää jutun videolla.

Lue myös:

    Uusimmat