Dani Hatakkaa nauratti – harvinaisissa Veikkausliiga-osumissa yllättävä yhteys

Espoolaisen Hongan oikea laitapuolustaja Dani Hatakka maalaa harvoin ja valitusti. Edellisen kerran hän osui jalkapalloliigassa reilut kaksi vuotta sitten SJK:n paidassa. Perjantaina Oulussa seinäpeli Lucas Kaufmannin kanssa vapautti Hatakan pelin avausmaalin tekoon. Honka vei voiton AC Oulusta maalein 2–0.

– Ekalla puoliajalla pääsin harjoittelemaan vähän samanlaisen tilanteen, mutta silloin kerkesin paitsioon, Hatakka kertoi.

Kaksi kesää sitten SJK-paidassa osuma syntyi kasvattajaseuraa Honkaa vastaan, ja nyt Hongan paidassa Hatakka osui AC Oulua vastaan. Hatakka pelasi lainasopimuksella oululaisseurassa Ykköstä vuonna 2013.

Osumat entisiä seuroja vastaan naurattivat 27-vuotiasta Hatakkaa pelin jälkeen.

– Pakko myöntää, että tuntui ihan hyvältä osua AC Oulua vastaan. Muistelen lämmöllä aikaani Oulussa. Olin nuori poika silloin, ja täällä on edelleen paljon tuttuja kentän laidalla, katsomossa ja kentälläkin.

Hongan vaikean alkukauden takia perjantain ainoa ottelu oli samalla sarjan jumbofinaali. Voittonsa ansiosta Honka nousi kolme sijaa, kun taas peränpitäjä AC Oulu jatkaa pohjalla kaikki kuusi peliä hävinneenä. 

Lue myös:

    Uusimmat