Dallas-tähdet surun murtamia Hagmanin poismenon johdosta

Dallas-tähti Larry Hagmanin kuolema on saanut Dallas-tiimin pois tolaltaan.

Dallas-sarjassa J.R. Ewingiä näytellyt Larry Hagman kuoli perjantaina kurkkusyöpään. Näyttelijä oli kuollessaan 81-vuotias. Perhe tiedotti Hagmanin kuolleen sairaalassa läheistensä ympäröimänä. Sukulaisten lisäksi joukossa oli myös Dallas-sarjan näyttelijöistä Linda Gray sekä Patrick Duffy.

Linda Grayn agentti välitti tapahtuneen jälkeen Lindan kommentit The Sun -lehdelle.

– Larry Hagman oli paras ystäväni 35 vuoden ajan. Hän toi iloa elämään kaikille niille, jotka hänet tunsivat. Larry oli luova, ystävällinen, hauska, rakastava ja lahjakas. Tulen kaipaamaan häntä syvästi.

Hagmanin manageri on kertonut näyttelijän lähipiirin olevan surun murtama.

Dallas-sarjassa Cliff Barnesia näytellyt Ken Kercheval kunnioitti ystävänsä poismenoa sosiaalisessa mediassa.

– Hän oli ystävä ja kollega jo pitkältä ajalta. Toinen puoliskoni, lepää rauhassa Larry Hagman. Henkesi elää vielä pitkään, Kercheval twiittasi.

Dallas-sarjan tekijätiimi jätti myös omat terveisensä ohjelman viralliselle Facebook-sivustolle.

– Olemme kaikki hyvin suruissamme Larry Hagmanin poismenon johdosta. Hän oli ihana ihminen ja äärimmäisen lahjakas näyttelijä. Olemme ikuisesti kiitollisia siitä, että kokonainen sukupolvi pääsi tutustumaan Larryyn J.R. Ewingin hahmon kautta. Ajatuksemme ovat hänen perheessään tänä vaikeana aikana.

Hagmania kunnioitetaan sosiaalisessa mediassa

The Sun ja Daily Mail uutisoivat useiden muidenkin tähtien osoittaneen kunnioitustaan Hagmanin poismenolle Twitterissä.

– Oli niin surullista kuulla, että Larry Hagman on kuollut. Lähetän paljon rakkautta ja kunnioitusta hänen perheelleen, totesi Sharon Osbourne.

Näyttelijä Elizabeth Hurley kiittelee Hagmania hänen viihdyttävyydestään ja hyvistä muistoista. 79-vuotias legendaarinen juontaja Larry King puolestaan kiittelee Dallas-tähteä tuesta:

– Olen sokissa. Larry Hagman oli rakas ystäväni ja hänen uransa oli uskomattoman hieno. Hän auttoi minua lopettamaan tupakoinnin. Larry todella oli erityinen ihminen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja