Dallas-sarjan tuottaminen lopetetaan

Dallas-televisiosarjan uutta versiota tuottanut yhdysvaltalainen televisioyhtiö TNT on päättänyt lopettaa sarjan tuotannon. Tuotantoyhtiö tiedotti päätöksestään perjantaina.

Alkuperäistä Dallasia kuvattiin yhteensä 14 kautta vuosien 1978 ja 1991 välillä. Huippusuosittu sarja herätettiin uudestaan henkiin vuonna 2012. Saippuasarjan uutta versiota ehdittiin nähdä kolme tuotantokautta ennen lopettamispäätöstä.

Tuotantoyhtiö julkaisi sarjan lopettamispäätöksen myös sarjan Facebook -sivuilla.

– TNT on päättänyt, että ei jatka Dallasia. Olemme erittäin ylpeitä sarjasta, joka uhmasi ennakko-odotuksia ja oli arvoisensa jatko Ewingien saagalle. Haluamme kiittää kaikkia sarjan tekijöitä näyttelijöistä upeaan tuotantotiimiin. Haluamme kiittää erityisesti Dallasin asukkaita heidän lämpimästä vieraanvaraisuudestaan sarjan tuottamisen aikana, TNT -yhtiö kirjoitti.

Lopettamispäätös tehtiin vain kaksi viikkoa kolmannen tuotantokauden päättymisen jälkeen. Kolmannen tuotantokauden päätösjaksossa nähtiin muun muassa yhden sarjan merkittävimmän hahmon kuolema.

Sarjan lopettamispäätös on herättänyt suurta pettymystä sarjan faneissa. Causes.com -sivustolle on perustettu vetoomus sarjan lopettamista vastaan. Vetoomus on kerännyt yli 40 000 allekirjoitusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja