Cheryl Colen uusi rakas on kuin sekoitus tähden ex-poikaystävistä

Cheryl Colen uudessa rakkaassa sanotaan olevan piirteitä monesta Colen ex-poikaystävästä, Female First uutisoi.

Laulaja Cheryl Cole on löytänyt rakkauden tanssija Tre Hollowayn kanssa. Uusi mies on myös Colen äidin mieleen. Äiti onkin antanut hyväksyntänsä suhteelle.

Holloway on Colen mukaan täysin hänen ex-miehensä, pettämisestä kiinni jääneen Ashley Colen vastakohta. Mies on Colen mukaan älykäs, välittävä ja ymmärtävä.

Ystävät sen sijaan ajattelevat, että Holloway on kuin sekoitus Colen exiä.

– Hän on hyvin kasvatettu ja hyväkäytöksinen keskiluokkainen poika, aivan kuten Cherylin ex-poikaystävä Derek Houghkin. Hänessä on myös särmikäs puoli, aivan kuten Ashleyssäkin. Mikä tärkeintä, Cherylin äiti rakastaa häntä, lähipiiristä kerrotaan.

Cole ei ole vielä tavannut poikaystävänsä äitiä, jonka on kerrottu olevan huolissaan, aikooko jo kerran naimisissa ollut Cole särkeä hänen poikansa sydämen. Kaunotar haluaisi kuitenkin tavata äidin mielellään.

– Cheryl on jo soittanut Tren äidille Shirleylle ja hän suunnittelee käyvänsä äidin luona seuraavan kerran kun hän on Yhdysvalloissa, Cole kertoo.

– Cheryl haluaa myös tukea Tren ammatillisia haaveita. Tre haluaisi koreografiksi ja Cheryl on jo puhunut, jos hän ohjaisi jonkun hänen seuraavista musiikkivideoistaan.

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja