Cheryl Cole: Elämäni huonoin vuosi

Laulaja Cheryl Cole myöntää, että vuosi 2010 ei ole ollut hänelle erityisen hyvä. – Itkulle ei ole näkynyt loppua, hän kertoo.

Kulunut vuosi ei ole ollut kovinkaan suotuisa laulajatar Cheryl Colelle. Cole myönsi The Sunin haastattelussa, että on itkenyt avioeronsa takia monet itkut.

– Jokainen avioeron kokenut tietää sen olevan pahin asia maailmassa. Toivon, että kenenkään ei tarvitse kokea sellaista. Kun sydän särkyy, muilla asioilla ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä, minkälainen auto tai koti sinulla on, ne ovat vain pieniä, turhia yksityiskohtia, Cole tilittää.

– Tällä hetkellä nämä asiat ovat vielä liian arkoja. Tunnen oloni turraksi enkä aina edes tunnista itseäni. Itkulle ei ole näkynyt loppua. Tämä on ollut elämäni huonoin vuosi, hän jatkaa.

Avioeron lisäksi Colen elämään on mahtunut muitakin ikäviä asioita. Aiemmin tänä vuonna hän sairastui malariaan.

– Se oli kamalaa! Kaksitoista viikkoa pelkkää kipua. Olin todella sairas. Minulle ja äidilleni kerrottiin, että eläisin enää 24 tuntia. Se oli erittäin rankkaa läheisilleni. Olin itse liian väsynyt ja sairas ajattelemaan asiaa eikä minulla ollut tarpeeksi voimia siihen, että olisin pelännyt, hän kertoo.

Tulevina kuukausina Cole aikoo keskittyä vain musiikkinsa.

– Se on pakokeinoni, hän toteaa.

MTV3/Helmi

Kuva: WireImage/AOP

Lähde: Digitalspy.co.uk

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja